• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda Diş Hekimi

gulnil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
26
2
86
İstanbul
Merhaba Hanımlar,
İstanbul Avrupa yakasında,Taksim taraflarına yakın Dolgu ve Porselen köprü konusunda uzman,hatta dişeti ve kanal tedavisi konusunda da işini iyi bilen,uygun makul fiyatlı paragöz :KK20: olmayan bir diş hekimi Acil tavsiye eder misiniz?
Gitmediğim doktor kalmadı hepsinden diş-zede olarak çıktım.Özellikle muayenehane doktorları tercihimdir.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

evet bayanlar bende bu konuda sorunluyum.. bildiğiniz güvenilir paragöz olmayan bi dr var mıdır.?

Merhabalar Selçuk Erkut u önerebilirim memnun kalırsınız.

Merhaba hanimlar onerilen dr Selcuk Erkut a gittiniz mi ? memnun kaldiniz mi ? Tavsiye eder misiniz ?

Merhaba Hanımlar,
İstanbul Avrupa yakasında,Taksim taraflarına yakın Dolgu ve Porselen köprü konusunda uzman,hatta dişeti ve kanal tedavisi konusunda da işini iyi bilen,uygun makul fiyatlı paragöz :KK20: olmayan bir diş hekimi Acil tavsiye eder misiniz?
Gitmediğim doktor kalmadı hepsinden diş-zede olarak çıktım.Özellikle muayenehane doktorları tercihimdir.

evet bayanlar bende bu konuda sorunluyum.. bildiğiniz güvenilir paragöz olmayan bi dr var mıdır.?

Merhaba hanimlar onerilen dr Selcuk Erkut a gittiniz mi ? memnun kaldiniz mi ? Tavsiye eder misiniz ?

Merhabalar ben ve eşim Selçuk beyin hastasıyız biz çok memnunuz

Merhaba Hanımlar,

Taksim tarafında bildiğim yok.Fakat Uzman Doktor olarak Dr.Emre Eti diye yönlendirebilirim.Kliniği Bakırköy'de kendisinin...

Önemli bir konuysa Profesöre görünmek gerek. :)

Back