• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da diş hekimi tavsiyeleriniz?

ordinaryday

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
619
0
316
Merhaba,
Dişlerimde birçok sorun var. Kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği, kaplama yapılması gerekiyor. Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir diş hastanesi var mı acaba? Bakırköy taraflarında olursa sevinirim. Özellikle tedavi olup memnun kalanlar yazarsa sevinirim.

2 sene önce benim de burada ki tavsiyelerle gittiğim Park 15 i tavsiye ediyorum. Ben anadolu yakasında ki yerine gittim ve diş hekimim Ertan Terliksiz 'di .Özellikle dişlerimin takma olduğu belli olmasın diyorsanız hiç düşünmeyin :)
Pembe estetik denen bir yöntem kullanıyor (google dan araştırabilirsiniz ) bunun sayesinde diş etleri morarmıyor ve takma olduğu belli olmuyor. Park 15 in Avrupa yakasında da şubesi var diye biliyroum bir araştırın isterseniz ben çok memnun kaldım.

Avrupa yakasında yoklar sanırım. Bir tek Koşuyolu'nda gözüküyor. Yine de yazdığınız için teşekkür ederim.

Merhaba,
Dişlerimde birçok sorun var. Kanal tedavisi, dolgu, diş taşı temizliği, kaplama yapılması gerekiyor. Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir diş hastanesi var mı acaba? Bakırköy taraflarında olursa sevinirim. Özellikle tedavi olup memnun kalanlar yazarsa sevinirim.
Avrupa yakasında değil ama anadolu yakasında bir yer önderebilirim. Benim diş konusnda gezmediğim yer kalmadı anadolu yakası avrupa yakası. Yolda eziyet çektim ama gerçekten değidi diyebilirim. Sorunsuz geçirdiğim ilk senedir bu. Yer koşuyolunda Özel Dent-10 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği. Doktorum Ağah Can. Kesinlikle tavsiye ederim. Bence bir görüş yada en azından muayeneye git zaten muayene ücretsiz. Memnun kalıcağına eminim.

Merhaba,
Benim önerebileceğim gittiğim için fazlasıyla memnun kaldığım bir klinik var. Nişantaşı nda Bakırköy e diğer seçeneklere nisbeten daha yakın. Plus dent. Ben Kanal ve dolgu yaptırdım ayrıca estetik işlemler de yapıldı , kuzenime kaplama, diş taşı temizliği , kanal ve dolgular yapıldı. Çok memnunuz, Onur Öztürk e yaptırdık biz. Fazlasıyla nazik ve işini çok iyi yapıyor. Ben de burda dişçi ararken bulmuştum.

Bende dentaliste diş taşı temizliği,dolgu ve diş taşı temizlİği yaptırdım,memnun kaldım:KK52:

Beyoğlu Büüykdere caddesi ne kadar size uygun olur bilmem ama İstanbul Diş Hastanesi bugüne kadar tedavi için araştırdığım kaliteli yerler arasında. internetten araştırabilirsiniz hastaneyi.

Back