• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbulda dış çekim onerisii???

siz yazdiktan sonra biraz arastirdimda hakliymissiniz. Dugün zamani bende kendisinin sayfasina bakmis ama fotograflari ve kendisini samimiyetsiz bulmustum.
Fotoğraflar bana çok içten geldi ama karakterini bilemiyorum tabii.
Engelliler için filan bedava çekim kampanyası başlatmıştı aslında.

Ama oraya yazdığımda kimse ilgilenmedi herkes burada daha yoğun diye buraya yazmıştım o zaman adminden rica ediyorum konumu taşısın size de teşekkürler

İşte oraya yazınca bakılmıyor buraya yazınca banlanıyorsun. O da kötü bir şey. Solda akış olsa bence herkes görebilir ve yazar. Bdv dışında aktif takip edilen bir kanal yok doğru düzgün maalesef.

Henüz bende karar veremedim ama instadan takip ettiğim kadarıyla Celal Canik ya da Kübra Çelik düşünüyorum bende.
Kubra çeliği duymadim bi de ona bakayim ama sanırım zariffilm ya da ikihayathikayesinden birini seçeceğim ikisi de beğendim zariffilm bi tık daha tuzlu ama çok ferah çekimleri var ikihayathikayesini parama kıymak istemezsem seçeceğim:)

Yüşa İpek var. Bir arkadaşım onunla yaptı dış çekimini. Ben çok kaliteli ve güzel buluyorum fotoğraflarını. Ama sonrasında baya meşhur oldu ödül falan aldı fiyatları nasıl hiç bilmiyorum
Görüştüm onunla fiyatlar çok uçuk değil ama daha çok katalog çekimleri yapıyor gibi geldi biz acemiyiz bizi yonlendirememesinden korktum niyeyse :)

Back
X