- 27 Kasım 2019
- 226
- 441
- 23
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
Nasıl güvenilir değil anlamadım
google, kullansanız:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl güvenilir değil anlamadım
Ben buraya yazan kisinin guvenilir olmadığını anladım yanlış olarak şimdi anladım demek istediğinizigoogle, kullansanız:)
Vallahi ben instagramdan takip ediyorum kendisini.Ben buraya yazan kisinin guvenilir olmadığını anladım yanlış olarak şimdi anladım demek istediğinizi
google, kullansanız:)
Konu yeri burası değil ama instagramda cennet üstün var onun çekimleri çok iyi ve çekim platoları çok güzel ama fiyatı tuzlu olabilirIstanbulda dış çekim için önerebileceğiniz fotoğrafçı var mii lütfen yardim edinnn :)
Fotoğraflar bana çok içten geldi ama karakterini bilemiyorum tabii.siz yazdiktan sonra biraz arastirdimda hakliymissiniz. Dugün zamani bende kendisinin sayfasina bakmis ama fotograflari ve kendisini samimiyetsiz bulmustum.
Bende bayılıyorum bu bayanın çekimlerine tanıdığım çok çektirdiDaha önce bir çekim gerçekleştirdiniz mi peki
Ama oraya yazdığımda kimse ilgilenmedi herkes burada daha yoğun diye buraya yazmıştım o zaman adminden rica ediyorum konumu taşısın size de teşekkürler
Aynen dediğiniz gibi iletişime geçtim biraz tuzlu geldi teşekkür ederim yine deKonu yeri burası değil ama instagramda cennet üstün var onun çekimleri çok iyi ve çekim platoları çok güzel ama fiyatı tuzlu olabilir
Ya bu kadının tarla fotoları vardı rezillikHelloesraözcan.
İnstagramdan takip ediyorum.
Kubra çeliği duymadim bi de ona bakayim ama sanırım zariffilm ya da ikihayathikayesinden birini seçeceğim ikisi de beğendim zariffilm bi tık daha tuzlu ama çok ferah çekimleri var ikihayathikayesini parama kıymak istemezsem seçeceğim:)Henüz bende karar veremedim ama instadan takip ettiğim kadarıyla Celal Canik ya da Kübra Çelik düşünüyorum bende.
Ya bu kadının tarla fotoları vardı rezillik![]()
![]()
Ben geneline bakıyorum ya.Ya bu kadının tarla fotoları vardı rezillik![]()
![]()
Tabikii burada herkes fikrini söylüyor :)Ben geneline bakıyorum ya.
Genelinde gayet güzel.
Yani benim hoşuma gidiyor.
Başkası beğenmeyebilir tabii.
Teşekkür ederim baktım instada güzel çekimleri mesaj attım hemen :)Benim arkadaşım Petafilm de çektirdi kesinlikle öneriyorum hem fiyatları uygun hemde çok ilgililer bende yanlarında gitmiştim bakış açılarına hayran kaldım kesinlikle bakın derim
Rica ederimAynen dediğiniz gibi iletişime geçtim biraz tuzlu geldi teşekkür ederim yine de
Görüştüm onunla fiyatlar çok uçuk değil ama daha çok katalog çekimleri yapıyor gibi geldi biz acemiyiz bizi yonlendirememesinden korktum niyeyse :)Yüşa İpek var. Bir arkadaşım onunla yaptı dış çekimini. Ben çok kaliteli ve güzel buluyorum fotoğraflarını. Ama sonrasında baya meşhur oldu ödül falan aldı fiyatları nasıl hiç bilmiyorum