- 9 Kasım 2018
- 453
- 454
- 103
- 29
- Konu Sahibi Kacinkurrasii
Istanbulda dış çekim için önerebileceğiniz fotoğrafçı var mii lütfen yardim edinnn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben başlığı görünce niye diş hekimi önerisi diye algıladım az daha diş hekimi öneriyodum sizeIstanbulda dış çekim için önerebileceğiniz fotoğrafçı var mii lütfen yardim edinnn :)
Aynenn yaaben başlığı görünce niye diş hekimi önerisi diye algıladım az daha diş hekimi öneriyodum size![]()
Helloesraözcan.Istanbulda dış çekim için önerebileceğiniz fotoğrafçı var mii lütfen yardim edinnn :)
Daha önce bir çekim gerçekleştirdiniz mi pekiHelloesraözcan.
İnstagramdan takip ediyorum.
Ahahahhah belki bir gün onu da isterim allah korusun amaben başlığı görünce niye diş hekimi önerisi diye algıladım az daha diş hekimi öneriyodum size![]()
Teşekkür ederim bakacağım şimdiİnstagrama #istanbulfotoğrafçı gibi bi hashtag yazın karsınıza cıkar hepsi
HayırDaha önce bir çekim gerçekleştirdiniz mi peki
Daha önce bir çekim gerçekleştirdiniz mi peki
Aynen bunu ben de biliyorum bence yasak değildir söylerseniz sevinirimAblam geçtiğimiz ay nişanı için dış çekim yaptırdı. Ben beğendim fotoğrafçısını, birkaç farklı fotoğrafçıya da baktık. İsim vermek yasak mı bilmiyorum, yasaksa dmden gönderirim isterseniz. Yalnız dış çekimde fotoğrafçı hariç mekan ücreti de ödeniyormuş bu vesileyle öğrendim bende bilginiz olsun.
Nasıl güvenilir değil anlamadımbu kadın sanırım pek güvenilir değil, bakabilirsiniz internetten.
Bu da bi dert hem size ne??Bu konunun yeri burası değil.
Bu da bi dert hem size ne??
Ama oraya yazdığımda kimse ilgilenmedi herkes burada daha yoğun diye buraya yazmıştım o zaman adminden rica ediyorum konumu taşısın size de teşekkürlerHayır dert değil. Kurallarda yazıyor. Bunun için ayrı bir alan var. Banlanınca görürsünüz bana ne olduğunu![]()