• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istanbulda dilek agaci yada kuyusu varmi?

etmedigimi nerden biliyorsun ediyorum ama kabul olmuyor
Demeki hakkında hayırlı olan birşey değil miş .
Rabbımın nasip etmediğini dilek ağazı veya kuyumı nasip etcek yok artık .

Duaalrınızı inanarak etmeniz lazım . İçinizde en ufak kabul olmama endişesi varsa evet kabul olmaz .

Duadan öte güç yok. Kabul olmuyorsa ya güzel dua edemiyorsun ya da Allah senden sabretmeni istiyor :))

Duanın kabul olması için bazı taktikler yazabilirim özelden :) çulla çaputla olmaz öyle. Olsa da bidat olur imanı zedeler Allah muhafaza

Ahhaaahhaaaa bu nedir ya hayır yap, çocuk sevindir, bırak ağaca çul bağlamayı ağaç dik.

Demeki hakkında hayırlı olan birşey değil miş .
Rabbımın nasip etmediğini dilek ağazı veya kuyumı nasip etcek yok artık .

Duaalrınızı inanarak etmeniz lazım . İçinizde en ufak kabul olmama endişesi varsa evet kabul olmaz .
o is oyle degil benim kizim 3 bucuk yasina kadar konusmadi yatira goturdum konusmaya basladi

Ahhaaahhaaaa bu nedir ya hayır yap, çocuk sevindir, bırak ağaca çul bağlamayı ağaç dik.
hayir yapiyorum zaten hatta cocuklugumdan beri elalem barlarda sabaha kadar eglenip 500tl hesap odedigi halde evsizlere 1 lira vermezken ben sokakta yattigim halde parada veriyordum yemekte

hayir yapiyorum zaten hatta cocuklugumdan beri elalem barlarda sabaha kadar eglenip 500tl hesap odedigi halde evsizlere 1 lira vermezken ben sokakta yattigim halde parada veriyordum yemekte

Prosedürden doğum günü mumu üflemekten bi farkı yok (dileğimin olduğunu hatırlamıyorum) dediğinin kuyuyu da hiç duymadım.

o is oyle degil benim kizim 3 bucuk yasina kadar konusmadi yatira goturdum konusmaya basladi
Hah işte olay bu. Allah sizi denemiş ama sınavı gecememissiniz. Nasıl mı? Yani Allah bu kulum yatira gider de kızı konuşursa yatirdan mi bilecek yoksa benden mi diye imtihan etmis. Maalesef yanlış yoldasınız.

Bir kıssa anlatayım size. Hissesi düşerse payiniza alırsınız.

Bir gün Hz Musa nin başı çok ağrır. O kadar kötü olur ki ibadetlerini bile yapamayacak hale gelir. Allah a yalvarır. Bu hastalığı benden gider diyerek. Allah da ona filanca yerde filanca ot var. Onu iç şifa bulacaksın der. Öyle de olur. Hastalığı geçer. Aradan bir müddet zaman geçince yine aynı rahatsızlığı nukseder. Bu sefer işin formülünü bildiği için gider aynı yerden aynı otu bulup ilaç olarak kullanılır. Fakat düzelmez bir türlü. Allah'a tekrar yalvarır. Ya Rabbi aynı ot bu kez iyilestirmedi sebebi ne ola ki? Diye. Allahu Teala şöyle cevap verir: Sen sifayi ottan mi bildin ki otla iyilesecegini sandın?

Back
X