- 26 Eylül 2017
- 469
- 37
- 48
- 32
- Konu Sahibi gulsahmadan
istanbulda nerelerde dilek agaci yada kuyusu var biliyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadim?Erkek olsaydım eğlenmek için açar kk okurdum ya![]()
adi ustunde dilek agaci dilek kuyusu dilek diliycem ne yapcam baska yaNapcan onları ?
Neden 2 rekat namaz kılıp dua etmiyorsun ?adi ustunde dilek agaci dilek kuyusu dilek diliycem ne yapcam baska ya
etmedigimi nerden biliyorsun ediyorum ama kabul olmuyorNeden 2 rekat namaz kılıp dua etmiyorsun ?
Demeki hakkında hayırlı olan birşey değil miş .etmedigimi nerden biliyorsun ediyorum ama kabul olmuyor
o is oyle degil benim kizim 3 bucuk yasina kadar konusmadi yatira goturdum konusmaya basladiDemeki hakkında hayırlı olan birşey değil miş .
Rabbımın nasip etmediğini dilek ağazı veya kuyumı nasip etcek yok artık .
Duaalrınızı inanarak etmeniz lazım . İçinizde en ufak kabul olmama endişesi varsa evet kabul olmaz .
İyi ozaman yine git nediyem .o is oyle degil benim kizim 3 bucuk yasina kadar konusmadi yatira goturdum konusmaya basladi
hayir yapiyorum zaten hatta cocuklugumdan beri elalem barlarda sabaha kadar eglenip 500tl hesap odedigi halde evsizlere 1 lira vermezken ben sokakta yattigim halde parada veriyordum yemekteAhhaaahhaaaa bu nedir ya hayır yap, çocuk sevindir, bırak ağaca çul bağlamayı ağaç dik.
Bana ozelden yazar misiniz ?Duanın kabul olması için bazı taktikler yazabilirim özelden :) çulla çaputla olmaz öyle. Olsa da bidat olur imanı zedeler Allah muhafaza
hayir yapiyorum zaten hatta cocuklugumdan beri elalem barlarda sabaha kadar eglenip 500tl hesap odedigi halde evsizlere 1 lira vermezken ben sokakta yattigim halde parada veriyordum yemekte
Hah işte olay bu. Allah sizi denemiş ama sınavı gecememissiniz. Nasıl mı? Yani Allah bu kulum yatira gider de kızı konuşursa yatirdan mi bilecek yoksa benden mi diye imtihan etmis. Maalesef yanlış yoldasınız.o is oyle degil benim kizim 3 bucuk yasina kadar konusmadi yatira goturdum konusmaya basladi