- 10 Ekim 2023
- 118
- 36
- 18
- 30
- Konu Sahibi kahveseverhanim
-
Devlet hastaneleri anestezi kullanmıyor bu işlem için . Ben geçen sene Üsküdar Zeynep Kamil Kadın Doğum da çektirdim. Bu arada anestezi uygulanmadan çektirmiş biri olarak o kadar acılı birşey degıldı . Hafif adet sancısı gibi olmuştu bende . Sinek ısırır gibi bir ağrı . Ama anlıktı onlar işlemden sonra geçti . Hatta hsg çektirdikten sonra işe gittim çalışmayaKizlar selam. Hsg için İstanbulda önerebileceginiz bir devlet hastanesi var mi? Acı hissinden korktuğum için anestezi almak istiyorum. Özele gitmeden önce devlette de belki çektiririm diye düşündüm. Tercihen avrupa yakasinda bi hastane olabilir. Ama anadolu yakasinda da varsa bi yer tavsiyelerinize açığım.
Yorumunuz icin teşekkür ederim. Ben biraz korkuyorum mecburen ozele gidicem ya anestezi alabilirim. Korkunca kendimi kasarım çünkü belki filmi etkiler diye düşünüyorumDevlet hastaneleri anestezi kullanmıyor bu işlem için . Ben geçen sene Üsküdar Zeynep Kamil Kadın Doğum da çektirdim. Bu arada anestezi uygulanmadan çektirmiş biri olarak o kadar acılı birşey degıldı . Hafif adet sancısı gibi olmuştu bende . Sinek ısırır gibi bir ağrı . Ama anlıktı onlar işlemden sonra geçti . Hatta hsg çektirdikten sonra işe gittim çalışmaya
Nasıl isterseniz . Acı eşiğiniz nasıldır bilemem dayanamam diyorsanız öyle yapın . Ama sağdan soldan duyulan çok ağrılı bir işlem diyen kişiler korkutmasın siziYorumunuz icin teşekkür ederim. Ben biraz korkuyorum mecburen ozele gidicem ya anestezi alabilirim. Korkunca kendimi kasarım çünkü belki filmi etkiler diye düşünüyorum
Ilaclar ne kadar tutuyo canimDevlet hastaneleri anestezi kullanmıyor bu işlem için . Ben geçen sene Üsküdar Zeynep Kamil Kadın Doğum da çektirdim. Bu arada anestezi uygulanmadan çektirmiş biri olarak o kadar acılı birşey degıldı . Hafif adet sancısı gibi olmuştu bende . Sinek ısırır gibi bir ağrı . Ama anlıktı onlar işlemden sonra geçti . Hatta hsg çektirdikten sonra işe gittim çalışmaya
Hgs ye girmeden önce arveles içirdiler . Sabah saatlerinde çektirmiştim . Bide akşama doğru hafif adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu doktor demişti zaten sonradan ağrın olursa ağrı kesici alabilirsin diye de . Ben sonrasında hiç içmedim akşam evde uzanıp dinlendim sadece . Ertesi gün de bişey kalmadıIlaclar ne kadar tutuyo canim
Memnunsun ama dimiHgs ye girmeden önce arveles içirdiler . Sabah saatlerinde çektirmiştim . Bide akşama doğru hafif adet ağrısı gibi ağrılarım olmuştu doktor demişti zaten sonradan ağrın olursa ağrı kesici alabilirsin diye de . Ben sonrasında hiç içmedim akşam evde uzanıp dinlendim sadece . Ertesi gün de bişey kalmadı
Yani çekimde bir problem yaşamadım . Tabi kişiden kişiye göre de değişebilir. Ben acı çekmedim ama başkası için acılı gecmıste olabilir . Tamamen insanın acı eşiğiyle alakalı bir durum . Tüplerim felan da açık çıkmıştı benim bir sorun yok demişlerdi .Memnunsun ama dimi
Yok ya ucuzdu Şuan tam tutar olarak hatırlamıyorum doktor ağrı kesici bide hsg den sonra antibiyotik kullandırdı onu yazmıştı bide has için bir ilaç hepsine 100-200 tl arası bişey vermiştim . Hatta 200 bile degıldir belki öyle söylimPeki ilaca ne kadar odediniz cok mu pahalı
Cok teşekkür ederim canim Rabbim kucagini biran once doldursunYok ya ucuzdu Şuan tam tutar olarak hatırlamıyorum doktor ağrı kesici bide hsg den sonra antibiyotik kullandırdı onu yazmıştı bide has için bir ilaç hepsine 100-200 tl arası bişey vermiştim . Hatta 200 bile degıldir belki öyle söylim
Aminnnn senin de inşallah…Cok teşekkür ederim canim Rabbim kucagini biran once doldursun
İnşallah canimAminnnn senin de inşallah…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?