İstanbulda devlet hastanesinde psikiyatri doktor önerisi

ulviye88

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
2
1
36
Merhaba kızlar ben son zamanlardir cok sinirlerim bozuk.2kucuk cocugun var 2 yasinda ve 5aylik sinirlerim.bozuldugu icin cok bagirdigimi fark ediyorum som zamanlarda.eşim ilk cocukda cok destek olurdu bana.ama neden bilmiyorum 2ci coxuktan sonra cok yalniz kalmisim sanki pek destek olmuyo.ister istemez ev temizlik yemek cocuk bakimi cok yoruldummi desem bilmiyorum sadece bide bunlar deyil.esimim akrabalarida sinirlerimi bozuyo oyuzden psikiyatriye gidib ilac yazdirmak istiyorum.istanbulda devlet hastanesinde psikiyatriye gidib memnun kalan varmi

Neyse ki çocuklara karşı öfke kontrolünüzün olmadığının bilincinde olup tedavi olmak istiyorsunuz. Bu çok değerli bir şey. Çoğu ebeveyn bağırıp kızmayı kendinde hak görüyor çünkü. Öfkeli bir ailede yetişen çocukların ileride psikolojisi bozuk olur çeşitli kişilik bozuklukları olabilir. Tedavi olmak istemeniz çok değerli takdir ettim sizi 💖 umarım doktor önerisi verirler. Size yakın olan devlet hastanelerinin sitesine girip oradaki psikologların isimlerini googledan aratıp da bilgi bulabilirsiniz.

Neyse ki çocuklara karşı öfke kontrolünüzün olmadığının bilincinde olup tedavi olmak istiyorsunuz. Bu çok değerli bir şey. Çoğu ebeveyn bağırıp kızmayı kendinde hak görüyor çünkü. Öfkeli bir ailede yetişen çocukların ileride psikolojisi bozuk olur çeşitli kişilik bozuklukları olabilir. Tedavi olmak istemeniz çok değerli takdir ettim sizi 💖 umarım doktor önerisi verirler. Size yakın olan devlet hastanelerinin sitesine girip oradaki psikologların isimlerini googledan aratıp da bilgi bulabilirsiniz.
Ben cocuklarimi duzgun yetistirmek istiyorum niye baskalarinin sinirini cocuklardan cikarayimki onlar cocuk.insaallah bulurum.aslinda baktimda doktorlarla ilgili yorumlar olsa iyi olurdu yok malesef bende diyorum guvenilir doktora gideyim

Ben cocuklarimi duzgun yetistirmek istiyorum niye baskalarinin sinirini cocuklardan cikarayimki onlar cocuk.insaallah bulurum.aslinda baktimda doktorlarla ilgili yorumlar olsa iyi olurdu yok malesef bende diyorum guvenilir doktora gideyim
Doktor adını Google da aratın hekimler sitesinde kaç yıllık doktor olduğu yazar. Tecrübeli olanlardan birine gidebilirsiniz

X