İstanbul'da Devlet Hastanesinde Meme Büyütme...

Slenderxx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2016
231
133
40
Arkadaslar , öncelikle hepinize Merhaba, cok uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen yeni üyelerdenim ve sizlerın tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Merak ettiğim şu ki meme büyütme amelyatini devlet hastanesinde olan arkadaşlar varmı memnunlarmi? Perşembe gününe Küçükçekmece kanuni sultan Süleyman hastanesinden randevu aldım ordaki Dr özel hastane yede geliyormus . Devlet Hastanesi önerileriniz deneyimleriniz nelerdir? Şimdiden Yard. Olacak arkadaslara Teşekkürler. ..

bazen devlete gidiyorum iki saat evet tam iki saat bilgilendirme yapıyor bazen öyle tanınmış isimlere gidiyorsun safsaklıyor postalıyor
özel hastanede ameliyat oluyorsun akşam üstü 4 den sonra yemek getirmiyorlar sordugunda da yemek siparişi verebilirsiniz diyorlar haa bunu biz akıl edemiyorduk sanki

Velhasıl kelam devlette de muamele iyi oluyor

Arkadaslar , öncelikle hepinize Merhaba, cok uzun zamandır siteyi takip etmeme rağmen yeni üyelerdenim ve sizlerın tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Merak ettiğim şu ki meme büyütme amelyatini devlet hastanesinde olan arkadaşlar varmı memnunlarmi? Perşembe gününe Küçükçekmece kanuni sultan Süleyman hastanesinden randevu aldım ordaki Dr özel hastane yede geliyormus . Devlet Hastanesi önerileriniz deneyimleriniz nelerdir? Şimdiden Yard. Olacak arkadaslara Teşekkürler. ..
Merhaba ameliyatin nasil gecti iyimisin simdi? Hastane ve doktor nasildi? Kac tl ye dun ameliyati? Insallah hersey gonlunce olmustur

Arkadaslar bende ameliyat olmak istiyorum kocaelindeyim istanbula gitme sansimda var ama devlet olacak özele gücüm yetmiyo ameliyat olup memun kaldiginiz hastane doktor fiyatlarini paylasirmisiniz benimle

X