Hangi doktora aldınız. Kaç cc takılacakPlastik cerrahiden aldım
Merhabalar Ameliyat olalı üç hafta oldu. Ameliyat sonrası ağrım oldu ağrı serumla idare ediyorsunuz. Ben zorda olsa tuvalete falan kendim gittim. Yürüdüm. Tabi annem yanımdaydı. Yemeğimi de kendim yedim. Yani bazıları kollarını tamamiyle kullanamadığını söylüyorlardı o yüzden bunları yazıyorum. Benim sol tarafım sağa göre çok fazla şişti. Hastanede hoşuma gitmeyen gelen doktorların birbirinden habersiz olmaları çok fazla asistan var. Biri konseyi çıkartıyor bakıyor üstüne bandaj sar diyor diğeri çıkar çok sıkı diyor. Biri korseyi çıkarıp bakıp sanki bir şey yapacak gibi gidip gelmiyor diğeri korseyi neden açtılar da takmadılar diyor. Bir de yine çok fazla asistan olduğu için önüne gelene göğsünü göstermek tabiki doktor onlar öğrenecekler. Sabah vizite yaparken bunlar oluyor sonra hocaları ve arkasında on on beş doktor gelip göğüslerine bakıyorlar. Yani önce teker teker sonra toplu bir şekilde. Korseyi tak çıkar yapıyorsun. Bu dediğim atla deve değil yani moral bozmayın. Beni sabah 7 de çağırdılar öğlenden sonra ameliyat oldum. Odam belli değildi yani söyledikleri odadaki hastayı taburcu etmediler biraz ona tedirgin oldum bekleme salonunda bekledim . Ama ameliyat sonrası odam hazırdı. 3400hastaneye 15290 medikale verdim.Merhaba nasılsınız bende o hastaneye randevu oldum nasıl geçti ameliyatınız ve süreç nasıldı nasıl ilerledi anlatırsanız çok sevinirim
Çook geçmiş olsun benim göğsüm yok givi bişey bakalım ne diyecekler birde oğlum var evde 18 aylık kaynanamı cagırmayı düşünüyorum tarih verildiğinde cabuk sıra gelmiyor herhalde ama çok sağolun cevabınız içinMerhabalar Ameliyat olalı üç hafta oldu. Ameliyat sonrası ağrım oldu ağrı serumla idare ediyorsunuz. Ben zorda olsa tuvalete falan kendim gittim. Yürüdüm. Tabi annem yanımdaydı. Yemeğimi de kendim yedim. Yani bazıları kollarını tamamiyle kullanamadığını söylüyorlardı o yüzden bunları yazıyorum. Benim sol tarafım sağa göre çok fazla şişti. Hastanede hoşuma gitmeyen gelen doktorların birbirinden habersiz olmaları çok fazla asistan var. Biri konseyi çıkartıyor bakıyor üstüne bandaj sar diyor diğeri çıkar çok sıkı diyor. Biri korseyi çıkarıp bakıp sanki bir şey yapacak gibi gidip gelmiyor diğeri korseyi neden açtılar da takmadılar diyor. Bir de yine çok fazla asistan olduğu için önüne gelene göğsünü göstermek tabiki doktor onlar öğrenecekler. Sabah vizite yaparken bunlar oluyor sonra hocaları ve arkasında on on beş doktor gelip göğüslerine bakıyorlar. Yani önce teker teker sonra toplu bir şekilde. Korseyi tak çıkar yapıyorsun. Bu dediğim atla deve değil yani moral bozmayın. Beni sabah 7 de çağırdılar öğlenden sonra ameliyat oldum. Odam belli değildi yani söyledikleri odadaki hastayı taburcu etmediler biraz ona tedirgin oldum bekleme salonunda bekledim . Ama ameliyat sonrası odam hazırdı. 3400hastaneye 15290 medikale verdim.
Neyse ki iyi kötü bir şekilde ameliyat oldum. 275cc takıldı ben biraz daha büyük olabilir miydi dedim ameliyat esnasında deneyeceklerini söylediler sordum çıkınca beni ameliyat eden doktor geldi. Büyük denediklerini ama kıvrıldığını söylediler. Eve geldim haftada bir kontrollere gittim. Sol taraf çok morardı şişti ultrason istediler çektirdim çok şükür bir şey çıkmadı. Bu gibi şeylerin olabildiğini söylediler. Şimdi neredeyse eşitlendi. Sağ taraf çok daha hızlı iyileşme sürecine girdi. Sol tarafımda kanama falan da oldu. Bunları söyleyince lütfen gözünüz korkmasın yani şişlikler ufak kanamalar bunlar normalmiş. Hala dikkat ediyorum eğilme ve yatma konusunda ağrım var. Geceleri ağrı oluyor. Aslında hassasiyet kaşıntı gibi şeyler. Ağrı kesici kullanacak kadar değil. Protezi hissediyorum çok çok rahat hareket edemiyorum. Bir sertlik var. Ama günden güne iyileştiğimin farkındayım. 20gün rapor verdiler işe başladım vitesli araba kullanıyorum.
Benim YouTube videolarında izlediğim kişilerle alakam yok. Bir hafta sonra güneşlendim gezdim tozdum falan diyorlar ben yapamadım.
Ama değer mi değer memnunum.
Doktorlar bir sürü insanla çok farklı ve zor hastalarla mücadele ediyor onları da anlıyorum sonuçta devlet hastanesi. Yani kontrole gidiyorsun sıra bekliyorsun. Özelin rahatlığı olamaz. Fiyat olarak uygun olması hastanenin yakın olması beni cezbetti ameliyatımı oldum. Yine söylüyorum herkesin farklı hikayesi olur sonuç güzel olur inşallah ben de iyice iyileşirim diyorlar ya ameliyat olduğumu unuttum falan onu yaşarım.
Benimde öyle emzirme sırasında önceden küçük olan göğsüm şişti şişti emzirme bitti resmen balon gibi söndü içi boş et gibi çok üzülüyordum. Kucağımıza alma olayı olmayacak çok dikkat edin zaten istesenizde alamazsınız. İnşallah o kadar güzel geçer ki hemen toparlanırsınız benim de ikizlerim var2.5 yaşında zorluklar oldu ama yapacak bir şey yok geçici bir süreç sonuçta.Çook geçmiş olsun benim göğsüm yok givi bişey bakalım ne diyecekler birde oğlum var evde 18 aylık kaynanamı cagırmayı düşünüyorum tarih verildiğinde cabuk sıra gelmiyor herhalde ama çok sağolun cevabınız için
Umarım sizde bian önce toparlanırsınız cok dua edıcem ya kendımı kadın gibi hissetmıyorum genç kızlığımdan beri oyuzden gözümü kararttım vallaBenimde öyle emzirme sırasında önceden küçük olan göğsüm şişti şişti emzirme bitti resmen balon gibi söndü içi boş et gibi çok üzülüyordum. Kucağımıza alma olayı olmayacak çok dikkat edin zaten istesenizde alamazsınız. İnşallah o kadar güzel geçer ki hemen toparlanırsınız benim de ikizlerim var2.5 yaşında zorluklar oldu ama yapacak bir şey yok geçici bir süreç sonuçta.
Ben 29 Ağustos’ta haseneye gittim sıraya sokacağız dediler sonra 2 ekimde boşluk var sizi 5 ağustosta ameliyat edelim ne dersiniz dediler. Heyecandan öldüm. Çok beklerim diye düşünüyordum.Gittim konuştum çok güzel ilgilendiler. Sigortam vardı ama özel bir işlem olduğu için tüm tahliller ücretli. Ama kan EKG röntgen ne bileyim bir sürü işlem tam hatırlamıyorum 250-300 civarıydı galiba.
Merhaba nasıl oldunuz hangi doktora gittinizBenimde öyle emzirme sırasında önceden küçük olan göğsüm şişti şişti emzirme bitti resmen balon gibi söndü içi boş et gibi çok üzülüyordum. Kucağımıza alma olayı olmayacak çok dikkat edin zaten istesenizde alamazsınız. İnşallah o kadar güzel geçer ki hemen toparlanırsınız benim de ikizlerim var2.5 yaşında zorluklar oldu ama yapacak bir şey yok geçici bir süreç sonuçta.
Ben 29 Ağustos’ta haseneye gittim sıraya sokacağız dediler sonra 2 ekimde boşluk var sizi 5 ağustosta ameliyat edelim ne dersiniz dediler. Heyecandan öldüm. Çok beklerim diye düşünüyordum.Gittim konuştum çok güzel ilgilendiler. Sigortam vardı ama özel bir işlem olduğu için tüm tahliller ücretli. Ama kan EKG röntgen ne bileyim bir sürü işlem tam hatırlamıyorum 250-300 civarıydı galiba.
Bir ay oldu çok daha iyiyim yan tarafıma doğru ufak ufak yatmaya başladım. Tam bir iyileşme yok tabi. Ama günlük işlerimi yapabiliyorum.Merhaba nasıl oldunuz hangi doktora gittiniz
Merhaba,memnun musunuz?dr un adı ne bende ameliyat olmak istiyorum araştırayım.bir de ben hem toparlama hem silikon istiyorum sizinki de öyle mi?his kaybı beni korkutan siZde de oldu mu?Bir ay oldu çok daha iyiyim yan tarafıma doğru ufak ufak yatmaya başladım. Tam bir iyileşme yok tabi. Ama günlük işlerimi yapabiliyorum.
Merhabalar ben daha iyiyim tabi tam bir iyileşme olmadı tabiki daha erken günlük işlerimi yapıyorum zaten çalışıyorum da öyle ağrı sancı yok denilecek kadar az. Doktor üç ay dikkat edeceksin dedi. Görüntüsünden büyüklüğünden çok memnunum yani inanın o kadar orijinal ki asla yapay bir görüntü yok. His kaybı olmayacak dendi ama hala bir uyuşukluk var ama bunlar normal süreç çok yeni. Doktor olarak inanın bilmiyorum çünkü ne zaman gitsem farklı doktor ameliyatı eden doktorun ismini hep soracağım unutuyorumArkadaşlar cevap verin lütfenbende ameliyat olacağım fakat korkuyorum.memnun musunuz tavsiye eder misiniz dr unuzu?
Sorarsanız çok sevinirim.inanın sizden haber bekliyorum.yoksa özelde yaptırmak durumunda kalacağım hiç istemesem deMerhabalar ben daha iyiyim tabi tam bir iyileşme olmadı tabiki daha erken günlük işlerimi yapıyorum zaten çalışıyorum da öyle ağrı sancı yok denilecek kadar az. Doktor üç ay dikkat edeceksin dedi. Görüntüsünden büyüklüğünden çok memnunum yani inanın o kadar orijinal ki asla yapay bir görüntü yok. His kaybı olmayacak dendi ama hala bir uyuşukluk var ama bunlar normal süreç çok yeni. Doktor olarak inanın bilmiyorum çünkü ne zaman gitsem farklı doktor ameliyatı eden doktorun ismini hep soracağım unutuyorum
Merhaba,siz ameliyat oldunuz mu?Merhaba nasılsınız bende o hastaneye randevu oldum nasıl geçti ameliyatınız ve süreç nasıldı nasıl ilerledi anlatırsanız çok sevinirim
Kontrole gidince sorarım ama daha günü varSorarsanız çok sevinirim.inanın sizden haber bekliyorum.yoksa özelde yaptırmak durumunda kalacağım hiç istemesem de
Hangi doktora meme estetiği oldunuz memnunmusunuzMerhabalar ben devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olacağım. Bu pazartesi yani 5eylül. Doktorlar çok ilgili çok güzel davranıyorlar. Lütfü Kırdar şehir hastanesinde olacağım. Toplamda 20bin civarı para mal olacak. Bu hastanede meme büyütme ameliyatı olan var mı? Mentor marka kullanılacak. Ödeme o gün istersen nakit ister kartla yapılacak. Medikale 15200 hastaneye 5bin civarı bir ödeme olacak.Şuan benim tek söyleyeceğim doktorların çok Güler yüzlü ve samimi olmaları inşallah her şey güzel olur.