• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda devlet eğitim araştırma hastanesinde tüp bebekte PGT yapan hastane arıyorum

Tubaatan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
14
1
86
34
Merhaba arkadaşlar tüp bebekte pgt işlemini artık bazı hastaneler yapmaya basladı öğrendikleri Ankara şehir hastanesi, kocaeli umuttepe eğitim araştırma hastanesi BEN İSTANBULDA ARIYORUM İSTANBULDA TÜP BEBEK VE PGT Yİ YAPAN DEVLET YADA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ BİLEN LÜTFEN YAZSIN SÜREÇ NASIL BENDE GENETİK RAPORUMDA TRANSLOKASYON TANISI VAR YARDIMLARINIZI BEKLERİM SEVGİLERİMLE

Merhaba arkadaşlar tüp bebekte pgt işlemini artık bazı hastaneler yapmaya basladı öğrendikleri Ankara şehir hastanesi, kocaeli umuttepe eğitim araştırma hastanesi BEN İSTANBULDA ARIYORUM İSTANBULDA TÜP BEBEK VE PGT Yİ YAPAN DEVLET YADA EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ BİLEN LÜTFEN YAZSIN SÜREÇ NASIL BENDE GENETİK RAPORUMDA TRANSLOKASYON TANISI VAR YARDIMLARINIZI BEKLERİM SEVGİLERİM
Ben rapor alabilmek için tüm Avrupa yakası devlet hastanelerine gittim. Yazın oluyor bu durum. Hepsi pgt devlet bünyesinde yok dediler

Back