• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endokrinoloji istanbulda çok çok iyi bir endokrin dr arıyorum

hayaletmavisi

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
125
18
298
İstanbul
arkadaslar
ultrasonu da kendi yapan bilgisi cok cok iyi olan bir endokrin dr u özel. arıyorum.
sadece tiroid değil
kadın hormonları konusunda da iyi olupteshisi tedavisi iyi
hasta ile iletisimi iyi bir endokrin dr varmı bildiğiniz

arkadaslar
ultrasonu da kendi yapan bilgisi cok cok iyi olan bir endokrin dr u özel. arıyorum.
sadece tiroid değil
kadın hormonları konusunda da iyi olupteshisi tedavisi iyi
hasta ile iletisimi iyi bir endokrin dr varmı bildiğiniz
Şişli'de prof.dr Yeşim Erbil var.Biz de kız kardeşim için kendisiyle gorusecektik gerek kalmadı.Gitmedik ama bı tavsiye üzerine gitme kararı almıştık ince iğne biyopsisi için.Kiz kardeşim İstanbul'a gelemedi çocukları bırakıp bu yüzden olduğu ülkede yapıldı biyopsisi.Dedigim gibi gitmedik ancak çok iyi referans ve tavsiye üzerine gidicektik.Cok geçmiş olsun🌸

Şişli'de prof.dr Yeşim Erbil var.Biz de kız kardeşim için kendisiyle gorusecektik gerek kalmadı.Gitmedik ama bı tavsiye üzerine gitme kararı almıştık ince iğne biyopsisi için.Kiz kardeşim İstanbul'a gelemedi çocukları bırakıp bu yüzden olduğu ülkede yapıldı biyopsisi.Dedigim gibi gitmedik ancak çok iyi referans ve tavsiye üzerine gidicektik.Cok geçmiş olsun🌸
ultrasona kendisi mi bakıyormus muayenede...

Back