Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul'da çocuk bakımı işi arıyorum..

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yellowkitty

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2010
2.239
31
0
Diğer
İstanbul Avrupa Yakasında Başakşehir de ikamet ediyorum.Meslek Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünden mezunum, 25 yaşındayım ve evliyim.Başakşehir ve çevresinde 1 yaş ve üstü çocuğunuza gündüzleri ablalık yapacak, güvenilir, güler yüzlü ve sabırlı birini arıyorsanız özelden mesaj atabilirsiniz....

Ayrıca Özel Eğitim Okullarında gündüzlü eğitim görmekte olan özel çocuklarada okulda yanında olup ilgilenerek yardımcı olabilir ablalık yapabilirim.....

Son düzenleme:
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..Bu sebeple konunuz Bakıcı ve Kreş başlığına taşınmıştır..

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açalım..Bu sebeple konunuz Bakıcı ve Kreş başlığına taşınmıştır..

Özür dilerim nedense öyle bir başlık olduğunu bilmiyordum.Oyüzden iş karşyer bölümüne açmıştım. :44::44::44:teşekkürler zahmet verdim sizede......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…