• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul’da burun revizyon ?

ys_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
3
0
86
34
Hollanda
Selam,
Yillardir bu forumu okuyorum, instagramdan doktorlari takip ediyorum. En sonunda revizyona karar verdim. Hem burnumun sekli bozuk, hemde nefes alamiyorum. Bana destek verirseniz cok sevinirim.
Ahmet Alp, Hakan Gence ve Umit Taskin’la gorusmeyi planliyorum. Ucretlerini hic bilmiyorum henuz. Muayene de soyleriz dediler. Bu doktorlarin revizyon tecrubesiyle ilgili bilgi veren olur mu acaba
3- revizyonda iyilesme sureci nasil? Kaburgadan kikirdak alacaklar %99. Cok agriyormu? Ilk ameliyatlarim oyle zordu ki, tabiki simdi cok korkuyorum.

Son düzenleme:
Selam,
Yillardir bu forumu okuyorum, instagramdan doktorlari takip ediyorum. En sonunda revizyona karar verdim. Bu arada 42 yasindayim, 15 yildir cesaret edemedim. Hem burnumun sekli bozuk, hemde nefes alamiyorum. Bana destek verirseniz cok sevinirim. Bir suru sorum var.
1- Abdulkadir Goksel’e ameliyat olmak istedim ama 30 bin dediler revizyon icin. Cok cok pahali buldum.
2- Ahmet Alp, Hakan Gence ve Umit Taskin’la gorusmeyi planliyorum. Ucretlerini hic bilmiyorum henuz. Muayene de soyleriz dediler. Bu doktorlarin revizyon tecrubesiyle ilgili bilgi veren olur mu acaba
3- revizyonda iyilesme sureci nasil? Kaburgadan kikirdak alacaklar %99. Cok agriyormu? Ilk ameliyatlarim oyle zordu ki, tabiki simdi cok korkuyorum.
Bende revizyon için doktor araştırıyorum. Barış cakirla hemen hemen aynı abdülkadir gokselin revizyon ücreti bencede çok pahalı.revizyon ücretleri genel olarak çok yüksek.3.sorunun cevabını bende çok merak ediyorum.ameliyat iyi yapılırsa çokta ağrılı olmadığını okudum kaburgadan kıkırdak alınca iz kalıyormuş maalesef onun dışında belli bir süre ağrı hissediliyormus.kaburgadan kıkırdak almakta bu şekilde revizyon ameliyatı yapmakta zor bir iş ve çokça bilgi ve deneyim gerekiyor bu yuzden her doktorun yapamayacağını düşünüyorum

Kaburga bolgesinde iz kaldigini bilmiyordumnasil bir iz acaba?
Kaburgadan kıkırdak alınan yerde iz kalıyor göğüs altına saklandığı için çokta belli olmuyormuş birde bazı doktorlar 1 -2 cmlik bir kesiyle aldıkları için daha az görünen bir iz kalıyormuş.zayıf insanlarda daha küçük bir kesi yeterli diyorlar.doktorlarin internet sitelerinden yada videolardan bilgi edinebilirsiniz.

Selam,
Yillardir bu forumu okuyorum, instagramdan doktorlari takip ediyorum. En sonunda revizyona karar verdim. Hem burnumun sekli bozuk, hemde nefes alamiyorum. Bana destek verirseniz cok sevinirim.
Ahmet Alp, Hakan Gence ve Umit Taskin’la gorusmeyi planliyorum. Ucretlerini hic bilmiyorum henuz. Muayene de soyleriz dediler. Bu doktorlarin revizyon tecrubesiyle ilgili bilgi veren olur mu acaba
Ne yaptınız

Back