• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda burun estetiği için doktor araştırıyorum

coffeeadict

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
75
12
3
22
Bir kaç doktor arasında kaldım eğer arabızda ameliyat olan var ise lütfen belirtsin öykümü en alta yazacağım

Dr Havva duru ipek ücret 18k ( yarın görüşeceğim )

Dr Serhan derin (bugün görüştüm önceki doktorlardan daha ilgiliydi burnumun küçüleceğini söyledi )

Op dr Deniz Korkmaz ( bütçemi aşıyor 37k)

Doç dr Adem binnetoğlu (perşembe görüşeceğim yorumları çok iyi ve fiyat olarak çok uçuk değil 24k fakat böyle olması içime şüphe düşürdü çünkü doç doktorlar 30k üzeri fiyat veriyor fakat işlerinde hep büyük ve kalın derili hastalar görüyorum)

Burun kökünde başlayan bir kemerim var ve düz bir şekilde ve ucu hafif düşük fakat burun yüksekliği ve kalınlığı var burun deliklerim uzun ve sola doğru eğrilik var

Evet doç dr ahmet binnetoğlu ya olacağım inşallah herşey iyi geçer kendisini seçmemin sebebi sorunu bana göstererek anlatması mesela deviasyonu ve burun etini burunumdaki asıl sorun yaratan faktörler deri kıkırdak ve sebepleri uzun uzun anlattı ve güven verdi

Evet doç dr ahmet binnetoğlu ya olacağım inşallah herşey iyi geçer kendisini seçmemin sebebi sorunu bana göstererek anlatması mesela deviasyonu ve burun etini burunumdaki asıl sorun yaratan faktörler deri kıkırdak ve sebepleri uzun uzun anlattı ve güven verdi umuru

Evet doç dr ahmet binnetoğlu ya olacağım inşallah herşey iyi geçer kendisini seçmemin sebebi sorunu bana göstererek anlatması mesela deviasyonu ve burun etini burunumdaki asıl sorun yaratan faktörler deri kıkırdak ve sebepleri uzun uzun anlattı ve güven verdi umuru
kendisine bakayım hiç denk gelmemiştim ama sanırım instagram hesabı yok mu? umarım çok iyi olur sonucunuz

Bir kaç doktor arasında kaldım eğer arabızda ameliyat olan var ise lütfen belirtsin öykümü en alta yazacağım

Dr Havva duru ipek ücret 18k ( yarın görüşeceğim )

Dr Serhan derin (bugün görüştüm önceki doktorlardan daha ilgiliydi burnumun küçüleceğini söyledi )

Op dr Deniz Korkmaz ( bütçemi aşıyor 37k)

Doç dr Adem binnetoğlu (perşembe görüşeceğim yorumları çok iyi ve fiyat olarak çok uçuk değil 24k fakat böyle olması içime şüphe düşürdü çünkü doç doktorlar 30k üzeri fiyat veriyor fakat işlerinde hep büyük ve kalın derili hastalar görüyorum)

Burun kökünde başlayan bir kemerim var ve düz bir şekilde ve ucu hafif düşük fakat burun yüksekliği ve kalınlığı var burun deliklerim uzun ve sola doğru eğrilik var
Merhaba ben çarşamba günü dr havva duru ipek ile görüşeceğim yaptığı burunları beğendim enerjisi de tatlı geldi. Yalnız hangi hastanede ameliyat yaptığını biliyor musun görüşmende sormuş muydun? Çarş günü soracağım ama çok sabırsızım detayları öğrenme konusunda daha şimdiden🥲

Merhaba ben çarşamba günü dr havva duru ipek ile görüşeceğim yaptığı burunları beğendim enerjisi de tatlı geldi. Yalnız hangi hastanede ameliyat yaptığını biliyor musun görüşmende sormuş muydun? Çarş günü soracağım ama çok sabırsızım detayları öğrenme konusunda daha şimdiden🥲

Görüştüm fakat instagramdaki gibi değil hiç size bir form veriyor girişte başka bir doktor ile görüştünüz mü görüşmediniz mi diye ben dürüstçe doldurdum davranışı biraz soğuk geldi bana medical park diye biliyorum

Birde amelyat olmadan önce sadece yandan değil önden de nasıl bir görüntü istediğinize karar verin

Aa öyle mi bakiyim bugün nasıl olucak:(( dr serhan derin için ilgili olduğunu söylemişsin onun hakkında başka bir fikrin var mı? Adem binnetoğluna ameliyat olduğunu okudum bu arada çok geçmiş olsun ama benim bütçemi aşıyor malesef

Merhaba arkadaşlar bende araştırıyorum arkadaşım istanbul'da op.dr ahmet arslanoğlu'na ameliyat oldu barbie burun estetiği için çok da memnun kaldı ben emin olamadım acaba kalkık burun bana yakışır mı gerçi fotoğrafda gösteriyormuş. Burun estetiğinde hekim seçerken dikkat etmem gereken nedir ben sadece instagram paylaşımlarına öncesi sonrasına bakıyorum.Önerileriniz olursa çok memnun olurum.

Merhaba arkadaşlar bende araştırıyorum arkadaşım istanbul'da op.dr ahmet arslanoğlu'na ameliyat oldu barbie burun estetiği için çok da memnun kaldı ben emin olamadım acaba kalkık burun bana yakışır mı gerçi fotoğrafda gösteriyormuş. Burun estetiğinde hekim seçerken dikkat etmem gereken nedir ben sadece instagram paylaşımlarına öncesi sonrasına bakıyorum.Önerileriniz olursa çok memnun olurum.

Fazla değiştirmesinler burnunuzu ben alışmakta çok güçlük çekiyorum en önemlisi o eğer çok düşükse burun ucu biraz kaldırsınlar ve kemerinizi alsınlar ne kadar az değişiklik o kadar hevese kapılıp kalkık kavisli burun istemeyin

Eğer burnunuz zor bir burun ise neden zor olduğunu size açıklamalı bir doktor eğer bir kaç doktor zor ve bazı şeyler olmazsa ve başka bir doktor herşey olur derse bundan da kaçının size en dürüst olacakları riskleri açıklayacak doktor en doğru doktordur

Barbie nose çok da kalkık bir burun değil diye gördüm sma eğer burnunuz çok büyük ve kalın bir cildiniz var ise işiniz zor çok dikkatli doktor seçimi yapın

Merhaba, adem beye ameliyat oldunuz mu acaba ? Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum. Eğer olduysanız ameliyatınız nasıl geçti?

Instagramdan araştırın isterseniz telefonla görüşün. Dr guler gamze özcan diyorum.

Merhaba, adem beye ameliyat oldunuz mu acaba ? Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum. Eğer olduysanız ameliyatınız nasıl geçti?

Benim cildim kalın ve burnum baya büyüktü kıkırdağım da zayıftı nefes problemlerim vardı bu yüzden sadece kanamam çok oldu ve stresten mi narkozdan mı bilmiyorum mide yanmam ve bulantım çok oldu ama ağrım olmadı nefes almam şu an iyi burun şeklim şu an ekstra ödemli olduğu için belli değil doktorun söylediği de bu
İlk 3 gün zor sonrası kolay sadece yüzünüz değişiyor diye şoka uğruyorsunuz

Back
X