- 2 Eylül 2022
- 75
- 12
- 3
- 22
- Konu Sahibi coffeeadict
-
kendisine bakayım hiç denk gelmemiştim ama sanırım instagram hesabı yok mu? umarım çok iyi olur sonucunuzEvet doç dr ahmet binnetoğlu ya olacağım inşallah herşey iyi geçer kendisini seçmemin sebebi sorunu bana göstererek anlatması mesela deviasyonu ve burun etini burunumdaki asıl sorun yaratan faktörler deri kıkırdak ve sebepleri uzun uzun anlattı ve güven verdi umuru
Var dr Adem Binnetoğlu Ben y’allış yazmışım kusura bakmayınkendisine bakayım hiç denk gelmemiştim ama sanırım instagram hesabı yok mu? umarım çok iyi olur sonucunuz
Merhaba ben çarşamba günü dr havva duru ipek ile görüşeceğim yaptığı burunları beğendim enerjisi de tatlı geldi. Yalnız hangi hastanede ameliyat yaptığını biliyor musun görüşmende sormuş muydun? Çarş günü soracağım ama çok sabırsızım detayları öğrenme konusunda daha şimdidenBir kaç doktor arasında kaldım eğer arabızda ameliyat olan var ise lütfen belirtsin öykümü en alta yazacağım
Dr Havva duru ipek ücret 18k ( yarın görüşeceğim )
Dr Serhan derin (bugün görüştüm önceki doktorlardan daha ilgiliydi burnumun küçüleceğini söyledi )
Op dr Deniz Korkmaz ( bütçemi aşıyor 37k)
Doç dr Adem binnetoğlu (perşembe görüşeceğim yorumları çok iyi ve fiyat olarak çok uçuk değil 24k fakat böyle olması içime şüphe düşürdü çünkü doç doktorlar 30k üzeri fiyat veriyor fakat işlerinde hep büyük ve kalın derili hastalar görüyorum)
Burun kökünde başlayan bir kemerim var ve düz bir şekilde ve ucu hafif düşük fakat burun yüksekliği ve kalınlığı var burun deliklerim uzun ve sola doğru eğrilik var
Merhaba ben çarşamba günü dr havva duru ipek ile görüşeceğim yaptığı burunları beğendim enerjisi de tatlı geldi. Yalnız hangi hastanede ameliyat yaptığını biliyor musun görüşmende sormuş muydun? Çarş günü soracağım ama çok sabırsızım detayları öğrenme konusunda daha şimdiden
Merhaba ben çarşamba günü dr havva duru ipek ile görüşeceğim yaptığı burunları beğendim enerjisi de tatlı geldi. Yalnız hangi hastanede ameliyat yaptığını biliyor musun görüşmende sormuş muydun? Çarş günü soracağım ama çok sabırsızım detayları öğrenme konusunda daha şimdiden
Aa öyle mi bakiyim bugün nasıl olucakMerhaba ben çarşamba günü dr havva duru ipek ile görüşeceğim yaptığı burunları beğendim enerjisi de tatlı geldi. Yalnız hangi hastanede ameliyat yaptığını biliyor musun görüşmende sormuş muydun? Çarş günü soracağım ama çok sabırsızım detayları öğrenme konusunda daha şimdiden
Aa öyle mi bakiyim bugün nasıl olucak( dr serhan derin için ilgili olduğunu söylemişsin onun hakkında başka bir fikrin var mı? Adem binnetoğluna ameliyat olduğunu okudum bu arada çok geçmiş olsun ama benim bütçemi aşıyor malesef
Merhaba arkadaşlar bende araştırıyorum arkadaşım istanbul'da op.dr ahmet arslanoğlu'na ameliyat oldu barbie burun estetiği için çok da memnun kaldı ben emin olamadım acaba kalkık burun bana yakışır mı gerçi fotoğrafda gösteriyormuş. Burun estetiğinde hekim seçerken dikkat etmem gereken nedir ben sadece instagram paylaşımlarına öncesi sonrasına bakıyorum.Önerileriniz olursa çok memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar bende araştırıyorum arkadaşım istanbul'da op.dr ahmet arslanoğlu'na ameliyat oldu barbie burun estetiği için çok da memnun kaldı ben emin olamadım acaba kalkık burun bana yakışır mı gerçi fotoğrafda gösteriyormuş. Burun estetiğinde hekim seçerken dikkat etmem gereken nedir ben sadece instagram paylaşımlarına öncesi sonrasına bakıyorum.Önerileriniz olursa çok memnun olurum.
Merhaba, adem beye ameliyat oldunuz mu acaba ? Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum. Eğer olduysanız ameliyatınız nasıl geçti?Evet doç dr ahmet binnetoğlu ya olacağım inşallah herşey iyi geçer kendisini seçmemin sebebi sorunu bana göstererek anlatması mesela deviasyonu ve burun etini burunumdaki asıl sorun yaratan faktörler deri kıkırdak ve sebepleri uzun uzun anlattı ve güven verdi umuru
Merhaba, adem beye ameliyat oldunuz mu acaba ? Ben de kendisine ameliyat olmak istiyorum. Eğer olduysanız ameliyatınız nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?