- Konu Sahibi VisneliPasta
arkadaslar merhaba,
yeni evlendim mobilyalarimizi aldik ama ustleri bos kaldi
bir turlu icime sinen bir seyler bulamadim. genelde aksesuarcilarda ne kadar isilti, parilti kristal o kadar guzel mantigi hakim
bugun maskoda birkac yere girdim, her yerde altin varakli atlar boncuklu samdanlar falan gorunce moralim bozuldu.. abartidan ve kitsh goruntuden hiiiiic hoslanmiyorum
mobilyalarim koyu ceviz, beyaz lake, konsolun masanin orta sehpanin uzerine koyabilecegim ferah sade ve goz yormayan objeler ariyorum. bal rengi sedef vazo ya da gondollar hos olabilir diye dusundum. istanbulda bu tarz seyler bulabilecegim yerleri bilen var mi??
sunlar nasil?
Dekoratif Aksesuarlar, | Sedef Gondol Obje, | dekoratif objeler,dekoratif aksesuarlar,objeler, | Ev Hikayesi | Ev Dekorasyonu ve Mobilya rnleri | ndirimli Online Alveri Sitesi
Otel Dekorasyon,Ofis mobilyas, otel mobilyas, okul mobilyas ve hastane mobilyas
diger onerilere de acigim ama ozellikle dukkan tavsiyelerinizi bekliyorum
yeni evlendim mobilyalarimizi aldik ama ustleri bos kaldi

mobilyalarim koyu ceviz, beyaz lake, konsolun masanin orta sehpanin uzerine koyabilecegim ferah sade ve goz yormayan objeler ariyorum. bal rengi sedef vazo ya da gondollar hos olabilir diye dusundum. istanbulda bu tarz seyler bulabilecegim yerleri bilen var mi??
sunlar nasil?
Dekoratif Aksesuarlar, | Sedef Gondol Obje, | dekoratif objeler,dekoratif aksesuarlar,objeler, | Ev Hikayesi | Ev Dekorasyonu ve Mobilya rnleri | ndirimli Online Alveri Sitesi
Otel Dekorasyon,Ofis mobilyas, otel mobilyas, okul mobilyas ve hastane mobilyas
diger onerilere de acigim ama ozellikle dukkan tavsiyelerinizi bekliyorum
Son düzenleme: