istanbul'da boyle aksesuarlar nereden alinir?

VisneliPasta

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
1.103
286
373
İstanbul
arkadaslar merhaba,
yeni evlendim mobilyalarimizi aldik ama ustleri bos kaldi :( bir turlu icime sinen bir seyler bulamadim. genelde aksesuarcilarda ne kadar isilti, parilti kristal o kadar guzel mantigi hakim :( bugun maskoda birkac yere girdim, her yerde altin varakli atlar boncuklu samdanlar falan gorunce moralim bozuldu.. abartidan ve kitsh goruntuden hiiiiic hoslanmiyorum

mobilyalarim koyu ceviz, beyaz lake, konsolun masanin orta sehpanin uzerine koyabilecegim ferah sade ve goz yormayan objeler ariyorum. bal rengi sedef vazo ya da gondollar hos olabilir diye dusundum. istanbulda bu tarz seyler bulabilecegim yerleri bilen var mi??

sunlar nasil?

Dekoratif Aksesuarlar, | Sedef Gondol Obje, | dekoratif objeler,dekoratif aksesuarlar,objeler, | Ev Hikayesi | Ev Dekorasyonu ve Mobilya rnleri | ndirimli Online Alveri Sitesi

Otel Dekorasyon,Ofis mobilyas, otel mobilyas, okul mobilyas ve hastane mobilyas

diger onerilere de acigim ama ozellikle dukkan tavsiyelerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Linkini verdiğiniz sitedeki 'Sedef Objeler' başlığındaki ürünlerden konsol, masa ve orta sehpa üzerine almıştım. 2 yıl önce evimi döşerken ben de sizin gibi aksesuar bulamama sorunu yaşadım. Bu sedef ürünleri görünce iyi ki beklemişim demiştim. O kadar şık ve orjinal duruyor ki. Kesinlikle tavsiye ederim.

2. linkte iletişim bilgileri var zaten. Sarıyerde bir yermiş. Gidilip bakılabilir. Tepe home, mudo, zara home buralara da bakabilirsin, sedef olmasa da güzel aksesuarlar olabiliyor.

Aksesuarları kombinlemek mobilyadan daha zordur. Hepsini ayni yerden alamazsin. Ben yaklasik bir yılda tamamlayabildim. Kafanda bir tarz oluştur. Yavaş yavas görüp beğendiğin yerden alırsın. Ben genelde tepehome park bravo aksesuar Eminönünden parca parça aldim. Acele etme çünkü evi aksesuar gösterir. Yıllarca kullanacaksınız.

Son düzenleme:
mudo concept,tepe home,chakra,zara home,english home,yargıcı home,my house vb....

Back
X