• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk İstanbul'da boncuk kaynak yaptıran arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz?

derinxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
110
0
96
43
Ankara
arkadaşlar ben kadıköyde bir kuaförde boncuk kaynak yaprırmak istiyorum ama saçıma zarar gelirmi diye korkuyorum.birde sizler nerde nekadara yaptırdınız

böyle bi konu vardı canım sanırım bi geri sayfalara bak istersen yerimseniben

ben halkalı kaynaklarımı UzunSaclar.com'dan aldım. burda bir kuaföre taktırdım, şişlideki yerine gidersen ücretsiz yapıyorlarmış.ama ben kendi kuaförüme taktırmak istedim. Arkadaşım yerine gitti orda taktırdı oda çok memnun, saç kalitesi çok iyi kaynağın ucundaki madde dağılmıyor, daha önce başka bir perukçuda yaptırdığımda ucundaki madde dağıldı saçlar dökülmeye başladı çok kötüydü. UzunSaclar.com'dan çok memnunum herkeze tavsiye ederim. ucuz ve kaliteli sırnaşık şey

ben surekli yaptırıyorum ve belirgin bi zarar gormedim ama kişiden kişiye degişiyo sonucta bide istedigin renge ve sacın boyuna gore 250 tl falan artık cok ucuzladı

benim kendi kuaförüm var ve saçıda boncuğuda kaliteli.kaynak saça zarar vermez.nasıl normal saclarınız dökülüyo nrmalde 1 2 telde olsa ama kaynak 3 ila 6 ay kaldığı için butun saclar bncukta tplanıyo hpsı dokulduğü için saçınıza zarar gelğini düsünüyosunuz.bende oyle sanıyodum ama değil.3ay 5ay takarsınız cıkartırırsınz bakım yaptırı bi hafta dnlendirirsinz.harika bişey kaynak.saçlarımda uzadı sayesinde.tavsiye ederim yksa ben kullanmazdım.benım kuaförümde 150 200 e yapılıyo.eger kesim boyaysa 300 ü gecmiyo.bu fyatla imkansız bulmanız cunku ben 600 700e yaptırdım saclar sahte cıktı.

canım sana hiç tavsiye etmiyorum.saçını yoluyor mahfediyor.kullanışlı değil.gece uyurken kafana batıyor.bılmıyorum daha evvel yaptırdınmı ama ayrıca sadece kışın kullanabılırsın.yazın atar onlar.koparıyor saçı kökünden.ne desem az yani.ben 3 defa yaptırdım.ama illede yaptırıcam dersen.ekonomik bişe yaptır.verdiğin paraya yazık.200 tl ye lara peruk yapıor.isim vermem dogrumu bılmıyorum ama.nette arastır hemen bulursun.iletişim bilgilerini.not-daha evvel bende oraya yaptırmışştım.

bende boncuk kaynak yaptırmak istiyorum şaça zarar falan vermiyomuş ama su batma olayından korkuyorum zatenn uykularım çok hassas bide kafama batarsa hiç uyuyamam

Back