istanbulda bisiklet kiralama

yenGEnC

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
23.348
146.518
798
kazenciğin muneciğin uyarılarıyla "bir derdim var"a açmadım konuyu,umarım burada yüzüne bakılır ^^
ya deli olacam,kocaaaa istanbulda,büyükada hariç bisiket kiralayacak bir yer bulunmaz mı yaa??
google'da tonla sayfa aradım,bikaç tane adres bulabildim.Paldır küldür gitmeden bir arayım önce dedim hiç birisine ulaşamadım (
öğrenciyken ne güzel,her gece bisiklete binerdim.Aaah ah küçük şehrin gözünü seveyim ben.Birşey varsa var,yoksa yoktur küçük şehirde.
"Bir şarkı var biliyorum
Duyuyorum söyleyemiyorum "
şiirindeki gibiyim,istanbulda bisiklet kiralayabileceğim bir yer var,biliyorum.Hissediyorum,ama binemiyorum:))
çünkü oranın neresi olduğunu bilmiyorum...
muhit hiç önemli değil,ama metronun ve metrobüsün geçtiği yerler veya metronun ve metrobüsün geçtiği yerlere taksiyle az paraya gidilecek uzaklıkta yerler söylerseniz memnun olurum :) söylemezseniz de canınız sağolsun,elbet sora sora bulurum=))
umarım cevapsız boynu bükük bırakmazsınız güzel topikciğimi,şimdiden teşekkürler

Istanbul'da yasasam da hiç bir bilgim yok Yengenc, ama konunun boynu bükük kalmaz, merak etme. Zira kk'da fenomen olmuş bir üyesin sen :)

ilahi tenesemisir,güldürdün beni :)
fenomenlik benim neyime :)))

bu aradaaaa kimle bisiklete binmeye yer arıyorum, tahmin et

ilahi tenesemisir,güldürdün beni :)
fenomenlik benim neyime :)))

bu aradaaaa kimle bisiklete binmeye yer arıyorum, tahmin et
baysikıl diyosuuunn çok yorgun olsam da hemen ben de araştırmaya başlıyorum senin için :)

Benim adım attıgım konunun bereketi kaçıyor sabahı bekle umutla Yengenc, elbet bir gelen bir bilen olacak :)

Benim adım attıgım konunun bereketi kaçıyor sabahı bekle umutla Yengenc, elbet bir gelen bir bilen olacak :)

haha inşallah =))
iki tur bisiklete binmek için yine büyükadaya gitmek istemiyorum ya,bir bilenn bir duyan yok mu feryadımııı

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama Unkapanı İMÇ karşısında Zeyrek cafe var. Onun önünde geçen gün kiralık bisiklet gördüm. Zor tuttum kendimi alıyodum ama bana yasak dizlerimden. Umarım snin işine yarar :)

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama Unkapanı İMÇ karşısında Zeyrek cafe var. Onun önünde geçen gün kiralık bisiklet gördüm. Zor tuttum kendimi alıyodum ama bana yasak dizlerimden. Umarım snin işine yarar :)

istanbul manifaturacılar çarşısı =))
google mapsten baktım da evimin önünden direk otobüs geçiyormuşşş
gidince direkt bulabilir miyim sence?bi de oraları çok bilmiyorum,rahat rahat bisiklet sürebileceğimiz bi yer var mı? ne bileyim parka bahçeye yakın mıdır???

* bu arada çoook teşekkür ederimmm,süpersin <3

Son düzenleme:

Canım aslında oralar bisiklet sürmeye pek uygun yerler değil. Gidince bulursun çok kolay yer. ama trafiğin yogun oldugu bir bölge. Eminönüne falan yakın ya. Muhtemelen turistlere kiralamak için koymuşlar o bisikletleri. Eminönüne falan sürüp ordan tramwaya binip istediğin bir yere gidebilirsin belki. Kabataş mesela :)

ah o gidişin bi de geri dönüşü olmasa...
haritadan baktım da,sahile çıkmak daha kolay olacak gibi eminönüne gitmekten.Sahilden de boylu boyunca kıyı şeridi boyu kumkapıya kadar gider döneriz
çok teşekkür ederim dansmarue,çook makbule geçti vallahi
havalar muhalefet etmezse haftasonu yazarım unkapı deneyimini,benim gibi fellik fellik yer arayanlara bir yararım dokunur belkim ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…