istanbulda bisiklet kiralama

yenGEnC

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
23.348
146.515
798
kazenciğin muneciğin uyarılarıyla "bir derdim var"a açmadım konuyu,umarım burada yüzüne bakılır ^^
ya deli olacam,kocaaaa istanbulda,büyükada hariç bisiket kiralayacak bir yer bulunmaz mı yaa??
google'da tonla sayfa aradım,bikaç tane adres bulabildim.Paldır küldür gitmeden bir arayım önce dedim hiç birisine ulaşamadım :((
öğrenciyken ne güzel,her gece bisiklete binerdim.Aaah ah küçük şehrin gözünü seveyim ben.Birşey varsa var,yoksa yoktur küçük şehirde.
"Bir şarkı var biliyorum
Duyuyorum söyleyemiyorum "
şiirindeki gibiyim,istanbulda bisiklet kiralayabileceğim bir yer var,biliyorum.Hissediyorum,ama binemiyorum:))
çünkü oranın neresi olduğunu bilmiyorum...
muhit hiç önemli değil,ama metronun ve metrobüsün geçtiği yerler veya metronun ve metrobüsün geçtiği yerlere taksiyle az paraya gidilecek uzaklıkta yerler söylerseniz memnun olurum :) söylemezseniz de canınız sağolsun,elbet sora sora bulurum=))
umarım cevapsız boynu bükük bırakmazsınız güzel topikciğimi,şimdiden teşekkürler:kkk::kkk:

Istanbul'da yasasam da hiç bir bilgim yok Yengenc, ama konunun boynu bükük kalmaz, merak etme. Zira kk'da fenomen olmuş bir üyesin sen :)

:1::1: ilahi tenesemisir,güldürdün beni :)
fenomenlik benim neyime :)))

bu aradaaaa kimle bisiklete binmeye yer arıyorum, tahmin et :32::32:

:1::1: ilahi tenesemisir,güldürdün beni :)
fenomenlik benim neyime :)))

bu aradaaaa kimle bisiklete binmeye yer arıyorum, tahmin et :32::32:
baysikıl diyosuuunn :27: çok yorgun olsam da hemen ben de araştırmaya başlıyorum senin için :)

Benim adım attıgım konunun bereketi kaçıyor :52: sabahı bekle umutla Yengenc, elbet bir gelen bir bilen olacak :)

Benim adım attıgım konunun bereketi kaçıyor :52: sabahı bekle umutla Yengenc, elbet bir gelen bir bilen olacak :)

haha inşallah =))
iki tur bisiklete binmek için yine büyükadaya gitmek istemiyorum ya,bir bilenn bir duyan yok mu feryadımııı :52::52:

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama Unkapanı İMÇ karşısında Zeyrek cafe var. Onun önünde geçen gün kiralık bisiklet gördüm. Zor tuttum kendimi alıyodum ama bana yasak dizlerimden. Umarım snin işine yarar :)

Nerde oturuyosun bilmiyorum ama Unkapanı İMÇ karşısında Zeyrek cafe var. Onun önünde geçen gün kiralık bisiklet gördüm. Zor tuttum kendimi alıyodum ama bana yasak dizlerimden. Umarım snin işine yarar :)

istanbul manifaturacılar çarşısı =))
google mapsten baktım da evimin önünden direk otobüs geçiyormuşşş :32::32:
gidince direkt bulabilir miyim sence?bi de oraları çok bilmiyorum,rahat rahat bisiklet sürebileceğimiz bi yer var mı? ne bileyim parka bahçeye yakın mıdır???

* bu arada çoook teşekkür ederimmm,süpersin <3

Son düzenleme:
istanbul manifaturacılar çarşısı =))
google mapsten baktım da evimin önünden direk otobüs geçiyormuşşş :32::32:
gidince direkt bulabilir miyim sence?bi de oraları çok bilmiyorum,rahat rahat bisiklet sürebileceğimiz bi yer var mı? ne bileyim parka bahçeye yakın mıdır???

* bu arada çoook teşekkür ederimmm,süpersin <3

Canım aslında oralar bisiklet sürmeye pek uygun yerler değil. Gidince bulursun çok kolay yer. ama trafiğin yogun oldugu bir bölge. Eminönüne falan yakın ya. Muhtemelen turistlere kiralamak için koymuşlar o bisikletleri. Eminönüne falan sürüp ordan tramwaya binip istediğin bir yere gidebilirsin belki. Kabataş mesela :)

Canım aslında oralar bisiklet sürmeye pek uygun yerler değil. Gidince bulursun çok kolay yer. ama trafiğin yogun oldugu bir bölge. Eminönüne falan yakın ya. Muhtemelen turistlere kiralamak için koymuşlar o bisikletleri. Eminönüne falan sürüp ordan tramwaya binip istediğin bir yere gidebilirsin belki. Kabataş mesela :)
$unk.png
ah o gidişin bi de geri dönüşü olmasa...
haritadan baktım da,sahile çıkmak daha kolay olacak gibi eminönüne gitmekten.Sahilden de boylu boyunca kıyı şeridi boyu kumkapıya kadar gider döneriz :46::46:
çok teşekkür ederim dansmarue,çook makbule geçti vallahi
havalar muhalefet etmezse haftasonu yazarım unkapı deneyimini,benim gibi fellik fellik yer arayanlara bir yararım dokunur belkim ^^

Back