İstanbul'da ben aldırmak. Tavsiye verir misiniz?

ozlemsglm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
9
1
30
Herkese merhabalar, benlerimi aldırmak istiyorum. Bir çok yere baktım ancak tam karar veremedim. İz kalmasından çok korkuyorum yüzümde olduğu için iz cok sorun olur. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Baktıgım yerlerden biri ideaklinik ancak bunlar icin sözlüklerde, forumlarda hic iyi yorumlar görmedim o yüzden cekiniyorum. Eski isimleri medical art mış simdi idea ypamıslar ve sikayetvardaki yorumlar cok kötü oldugundan isim degismisler forumlarda öyle yazıyor.
Diğer baktığım yer mediport nişantaşı . bunlara aklım yatıyor gibi. youtube ve instagramdaki ben alma videolarını izledim görünüse göre hic iz de bırakmıyorlar.
Yine de ben size sormak istedim değerli kadınlarkulubu üyeleri.
tesekkürler

özlem ben ideaklinik te aldırdım bu hale getirdiler.

g6ZvgQ.jpg

mediport nişantaşı hesabına baktım simdi onlara bunu düzeltebilirler mi diye mesaj attım yardımcı oluruz ücretsiz muayeneye gelin kesin dediler. yaptıkları yontem ile bundan daha iyi hale getirirler sanırım. ideaklinik !e gitme derim

g6ZvgQ.jpg

mediport nişantaşı hesabına baktım simdi onlara bunu düzeltebilirler mi diye mesaj attım yardımcı oluruz ücretsiz muayeneye gelin kesin dediler. yaptıkları yontem ile bundan daha iyi hale getirirler sanırım. ideaklinik !e gitme derim

çok geçmiş olsun. gercekten ne hale getirmisler cok uzuldum. mediporta gideyim o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim komşum fatih findikzadede medilife hastanesinde aldırdı benlerini ilk aldirdığı zaman yüzunde yaraların ustünde kabuklanmalar gerilme falan olmuştu fakat simdi iz bile yok

çok geçmiş olsun. gercekten ne hale getirmisler cok uzuldum. mediporta gideyim o zaman.

Bu 2 kişi aslında 2 kişi değil ikisi de aynı kişi olup. Övdükleri merkezin reklamını yapmaktadırlar.

X