istanbul'da belediyenin ücretsiz spor salonuna gidenler varmı aranızda?

eslem1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
34
0
İstanbul'lu bayanlar belediyenin ücretsiz spor hizmetinden yararlanan varmı aranızda tam olarak neler istiyorlar kayıt için memnunmusunuz ve en önemli sorum spor salonuna gidenler ne giyiiyorsunuz eşofman takımımı yoksa eşofman üzerine tişört giyilse olurmu lütfen bi cevap.

isteyen istedigi gibi giyiniyor ben siyay alt üzerine hergün degişik tşört giyip gidiyorum orda tek dikkat ettigimiz şey herkes yanında 2 havlu götürüyor birini oturdugumuz aletlerin üzerine koyuyoruz .öteki havluyla terimizi siliyoruz ben çok memnunum haftada 5 gün yürüyüş +3 egzersiz 3 günde fitness yapıyoruz ben kilo veremiyorum ama morelim düzeldi .çok arkadaşım oldu

Ben uzun süre gittim,önce yarım saat step-aerobik yapıyorduk,sonra yarım saat jimnastik.inanlmaz zevkliydi,iple çekiyordum.çok kalabalıktık,yüksek sesli müzik eşliğinde step yaıp sonra minderler üzerinde karın bacak çalışıyorduk.giyim konusundaysa yanında temiz spor ayakkabı getirme zorunluluğu vardı ve spora uygun kıyafetler.haşema gibi türbanlı naylonlar giyen de vardı,ip askılı atlet ve kapri eşofman giyen de.sonra hamile kalınca devam edemedim

Unutmadan,sağlık ocağından alınmış sağlık raporu gerekiyor,hani işe girerken alıyoruz ya ondan.yani o zaman öyleydi 3yıl önce şimdi bilmiyorum.salondan bilgi alabilirsiniz ya da internet sitesinden.

bende bı ara gıttım once havuz a gıttım sonra fıtness e gıttım en sonda plates e gıttım onceleı 1 saattı sımdı 2 saate cıkarmıslar haftada 2 gun 10 tl oduyorsun saglık ocagından rapor alınıyor zaten kayıt olurken geren lerı soyluyorlar mesele plates te spor ayakkabıya gerek yok ama fıtness ta temız ayakkabı ıstıyorlar bende ıstıyorum hatta evıme o kadar yakınkı tek oldugum ıcın gıdemıyorum

Ben hala gidemedim bazı engellerden dolayı keşke benim evimede bu kadar yakın olsa gitmem çok daha kolay olurdu benimde tek gitmem gerekiyor.haftada iki günmü sadece daha fazladır diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…