• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbulda bayan cerraha ameliyat olanlar

msladybird

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
90
9
18
İstanbul
İstanbulda bayan cerraha ameliyat olmak istiyorum ama forumda hiç yeni bayan cerrah yorumu göremedim. Zaten sanırım bikaç tane dr vAr ameliyat olan veya görüşen arkadaşlar varsa her türlü yoruma ihtiyacım var kızlarr:KK14:

Arkadaşım hüzünlügüzel diye bir arkadaşımız var forumda, oku onun olduğu doktora denk gelmede....

Merhaba Bayan Cerrah olarak sıze Aslıhan Caycı'yı onerebilirim.
Telefonda tum sorularınıza yanıt veren cıcı bır asıstanı var.:)

arkadaşım asla elif eren aydın önermem çok ilgisiz alakasız ve başarısız ameliyat olana kadar sonrası boş ben ve arkadaşım olduk ve ikişer kere sonuç hüsran

Elif Eren Aydın ı kesinlikle öneririm. Kendisi benim ilk olarak göğüs estetiği ve gözaltı torbası aldırma ameliyatımı yaptı. İlk görüşmemizden ameliyat sonrasındaki her dönemde çok ilgiliydi. Ameliyatımın üzerinden 4 sene geçti. Sonrasında yaptırdığım en küçük işlemde bile kendisinden vazgeçemedim. düzenli olarak botox yaptırıyorum. 1 hafta önce yüzüme ve gözaltlarıma dolgu yaptırdım. kesinlikle sizin isteklerinizi dinleyen ve ona göre çözüm öneren bir doktordur. İlgisiz alakasız olduğuna asla katılmıyorum. Aksine tanışmamızdan bu güne kadar işlem yaptırmadan dahi her aradığımda ulaşabildiğim, her sorduğuma sabırla ve içtenlikle cevap veren bir doktordur kendisi. Bu arada bu kadar başarısız bulduğunuz bir doktora hem siz hem arkadaşınız ikişer kere neden ameliyat oldunuz??

Back
X