- 29 Ekim 2023
- 73
- 57
- 19
- Konu Sahibi c1nnamongurl
Çok dert yanmak istemiyorum ama kısaca anlatacağım dostlar.19 yaşındayım annem babam ayrı 14 yaşından beri.Velayetimi anneme verdiler ve o sene liseye geçtim.Annemle aram hiçbi zaman iyi olmadı,ev içinde rahat değildim bu yüzden lisemin yurdunda kalmaya başladım.İngilizce hazırlıkla beraber lisem 5 sene,bu sene de son senem ve ders çalışabilmek için annemin evine geçtim.Annem birçok sebepten bana kızıyor,ve kimsenin etmediği hakaretler küfürler ediyor.Finansal olarak bana destek olmak onu rahatsız ediyor ve bunu reşit olmamı da vurgulayarak söylüyor.Dediğim gibi bu sene sınav senem ve hem yks hem de sat çalışma sorumluluğuna sahibim.Harcamamı neredeyse minimuma indirdim evde.Ama yine de huzurlu değildim çünkü odamdan çıkamıyordum.Baban nerede bu süreçlerde diyecek olursanız,babamla aynı şehirdeyiz ama yaşadığı ev tam olarak ev bile değil çoğunlukla iş yerinde ve arkadaşlarında konaklıyor.Bana finansal olarak çok fazla destek olmuyor ve bu şu an çözebileceğim bir şey değil.Kısacası bu seneyi geçirebileceğim derneğe vs bağlı veya devlete bağlı yerleşim yeri biliyor musunuz? Veya öğrenci yurdu pansiyon vs gibi bir yer? Konaklama masrafı çok gelmeyecek herhangi bir yere açığım.