Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası istanbulda bakıcı ücretleri

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

minetti

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2010
238
32
318
İstanbul
ilan verdim gazeteye oturduğum semtte oturan diye özellikle yazdım,
oturduğum semt hariç her yerden arandım:) ve verdiğim ücreti beğenmiyorlar.
merak ediyorum bakıcılarınıza ne kadar ücret ödüyorsunuz.
bana gelecek bakıcı evde yalnız da olmicak bir yardımcı daha var
iki kızım var biri okula gidiyor diğeri 14 aylık
sadece hafta içi gelecek, hafta sonu yok.
ama daha yüzyüze görüşmeden direk ücret olayına giriliyor, bir düşünelim deniyor
ben fazla ücret veremicem için yol problemi olmayan yakın birini arıyorum
750lira verebilirim
(büyükçekmece- sinanoba)
komşumun yatılı bakıcısı var 900 veriyor
haftada birgün izni var
anlamadım bu işleri:)
siz hangi şartlarda ne kadar ücrete anlaşıyorsunuz?

Benin 2.5 yasında ikiz kızlarım var. Koztayataginda oturuyorum. Bakıcıma 1400 tl veriyorum.haftada bir yarım gun temizliğe kadın geliyor. Onada ayda 200 veriyorum. Yani evimin temizligi ve cocukların bakımı bana 1600 tl ye mal oluyor. Ama ben sadece yemek yapıyorum onun dısında pek isim olmuyor.vaktimde olmuyor...

arkadaşlar gazete ilanıyla bakıcı aramak cesaret ister diye düşünüyorum..iyice tanımadan araştırmadan aman diyeyim..çocuğunuzu kreşe falan verin.tanımadığınız insanlara çocuk emanet etmeyin..ben iki çocuğumuda kreşte büyüttüm.çok çok iyi tanımıyorsanız bakıcı olayı sakat..dikkat edin!!!

arkadaşlar gazete ilanıyla bakıcı aramak cesaret ister diye düşünüyorum..iyice tanımadan araştırmadan aman diyeyim..çocuğunuzu kreşe falan verin.tanımadığınız insanlara çocuk emanet etmeyin..ben iki çocuğumuda kreşte büyüttüm.çok çok iyi tanımıyorsanız bakıcı olayı sakat..dikkat edin!!!

ya canım kızım daha çok küçük birebir ilgilenmek lazım. güven konusuna gelince valla evde annemde olucak o biraz cesaret verdi.
işle ev arası yakın mesafe, kendi işim. zaman zaman bende işe yarım gün gidiyorum.
bugün yakında oturan bir bayan gelicek görüşücez hayırlısı bakalım.
minik kuşla ilgilenmekten 2ye başicak kızıma fazla vakit ayıramıyorum. okulda başlıyor, beraber çok güzel ders yapıyoruz
ama gel gelelim benim kafa kaşımaya vaktim olmuyor.

Benin 2.5 yasında ikiz kızlarım var. Koztayataginda oturuyorum. Bakıcıma 1400 tl veriyorum.haftada bir yarım gun temizliğe kadın geliyor. Onada ayda 200 veriyorum. Yani evimin temizligi ve cocukların bakımı bana 1600 tl ye mal oluyor. Ama ben sadece yemek yapıyorum onun dısında pek isim olmuyor.vaktimde olmuyor...

cnm Allah sana kolaylık versin. ikiz çocuklar ne güzel:) ama bakımıda bir okadar zordur

Bakıcın tek mi bakıyor kızlarına?
Bir de eğitimli biri mi yoksa normal ev hanımı mı?

Bakıcın tek mi bakıyor kızlarına?
Bir de eğitimli biri mi yoksa normal ev hanımı mı?

Tek bakıyor canım..ve herseylerinde yetişiyor maşallah . Kendisi liseyi Almanya'da bitirmiş ama cocuk bakımı için ozel bir egitim almamış...fakat kendini cok iyi yetiştirmiş biri...ben bu ablayı cok uzun yıllar önce tanımıştım sonra bı daha gorusemedik yıllar
Sonra tekrar kızlar sayesinde bir araya geldik. Bizim ablamız bana ev islerindede kısmen yardım ediyor mesela ütülerimin tümünü yapar,evi toplar, bulaşık makinesini boşaltır mutfak ve ev hep topludur..Sadece yemeği ben yapıyorum yetişemezsem onuda kısmen yapıyor...kızların gelişimi konusunda katkısı büyük. Çevremden sürekli kızlarımda ilgili övgüler alıyorum ki bunda benim payım cok az çünkü onlarla olan vaktim cok kısıtlı ...ama ablamız gercekten bu konuda cok başarılı.konusmalari, yeme içme ve uyku düzenlerini cok iyi ayarlıyor...Zeka gelişimleride cok iyi...ben bu konuda şanslı gruptanim...

ilan verdim gazeteye oturduğum semtte oturan diye özellikle yazdım,
oturduğum semt hariç her yerden arandım:) ve verdiğim ücreti beğenmiyorlar.
merak ediyorum bakıcılarınıza ne kadar ücret ödüyorsunuz.
bana gelecek bakıcı evde yalnız da olmicak bir yardımcı daha var
iki kızım var biri okula gidiyor diğeri 14 aylık
sadece hafta içi gelecek, hafta sonu yok.
ama daha yüzyüze görüşmeden direk ücret olayına giriliyor, bir düşünelim deniyor
ben fazla ücret veremicem için yol problemi olmayan yakın birini arıyorum
750lira verebilirim
(büyükçekmece- sinanoba)
komşumun yatılı bakıcısı var 900 veriyor
haftada birgün izni var
anlamadım bu işleri:)
siz hangi şartlarda ne kadar ücrete anlaşıyorsunuz?

bu paraya kreşe de verebiliyorsun canım sanırım

Tek bakıyor canım..ve herseylerinde yetişiyor maşallah . Kendisi liseyi Almanya'da bitirmiş ama cocuk bakımı için ozel bir egitim almamış...fakat kendini cok iyi yetiştirmiş biri...ben bu ablayı cok uzun yıllar önce tanımıştım sonra bı daha gorusemedik yıllar
Sonra tekrar kızlar sayesinde bir araya geldik. Bizim ablamız bana ev islerindede kısmen yardım ediyor mesela ütülerimin tümünü yapar,evi toplar, bulaşık makinesini boşaltır mutfak ve ev hep topludur..Sadece yemeği ben yapıyorum yetişemezsem onuda kısmen yapıyor...kızların gelişimi konusunda katkısı büyük. Çevremden sürekli kızlarımda ilgili övgüler alıyorum ki bunda benim payım cok az çünkü onlarla olan vaktim cok kısıtlı ...ama ablamız gercekten bu konuda cok başarılı.konusmalari, yeme içme ve uyku düzenlerini cok iyi ayarlıyor...Zeka gelişimleride cok iyi...ben bu konuda şanslı gruptanim...

siz çok şanslısınız ama emin olun bakıcınızda en az sizin kadar şanslı.çünkü çok güzel bir insanla çalışıyor olmalı.... size evlatlarınız ve bakıcınızla güzel günler darısıda başımıza

Cevabın için çok sağol, iyi bir bakıcın varmış anladığım kadarıyla.
Ben de Üst Bostancı'dayım.
İnşallah üçüzlerimiz yolda.
Çalışmıyorum ve annem ve kayınvalidem de yardım edecekler ama buralardan okuduğum kadarıyla çok yorucu oluyormuş.
O yüzden biz de gündüzlü bakıcı düşündük en azından ilk aylar için ama anladığım kadarıyla fiyatlar yüksek.
Üçüz olması da etkiliyor tabii.
Ne yapacağız bilmiyorum. :26:

sonunda bakıcı buldum, tanıdığım birisiydi zaten.
bir hafta oldu başlayalı 900tl ye anlaştık sadece hafta içi geliyor
çok memnunum kızıma mükemmel bakıyor diyebilirim.
herşeye yetişiyor maşallah, günlük ev işi ve yemek dahi yapıyor, pratik birisi
Allah herkesin gönlüne göre versin

Sevindim canım bakıcı bulduğuna bende hamileyim ve çalışıyorum doğumdan sonrasını kara kara düşünüyorum annememi bıraksam bakıcımı bulsam hadi diyelim bakıcı buldum nasıl güvenli olurmu bir sürü soru var kafamda hepimiz için hayırlısı olsun

cnm öncelikle Allah kurtarsın sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın inşallah
annem bakıyordu kızıma ama ameliyat geçirdi.
anneniz bakamazsa eve mutlaka kamera koyun derim.
benim iki kızım var biri ilkokula gidiyor diğeri daha 16 aylık
annemde bende kalıyor şimdilik

Degerli bir paylasim olmus, tesekkurler lakin bakici ucretleri konusunda sadece 1-2 kisi yorum yapmis.
Konu basligi disinda cok cevap var :1:
Bende su ara arastirma icindeyim, ucretler konusunda daha fazla bilgi alabilir miyiz?

Bakıcının yapacağı işe göre değişir.
Bakıcı haftanın 5 günü ve ortalama günde 10 saat sadece çocuk bakımı ile ilgilenecekse, beylikdüzü gibi bir yerde 750 den, artı bir de günlük ev işleriyle de ilgilenecek derseniz 850-900 den başlar.
ama bunun yanında haftanın 6 günü günde 12 saat çocuk bakımı + ev işleri diyen var, ya da yatılı isteyen var.
ikiz- üçüz bebeklere bakan daha fazla ücret ister.
yer ve bakıcının tecrübesi de ücreti değiştirir
yani durumdan duruma, semtten semte farklılık gösterir

Back