Aşılama istanbulda aşılama için tavsiye edeceğiniz yer var mı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

jxuxpiter

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
arkadaşlar öncelikle merhaba aşılama aşamasındayım ancak gittiğim hastaneyi beğenmiyorum anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz doktor ya da hastane var mı?

evet arkadaslar bende arastiriyorum
istanbulda asilama yaptiran arkadaslar,yaptiracak olanlar
hem anadolu hem avrupa yakasinda ,ozelde olabilir devlette,ssk,emekli sandigi,bagkur anlasmali,hastaneleri ve fiyatlarini yazarlarsa biz tecrubesizlere fayda getirecek
basari saglandimi?
dr ismi?

merhaba nix ve jüpiter...Ben ilk tüp bebek denememi international hospital de yaptım ve çok memnun kaldım..Sonucum negatifti ama bunun ne doktorla ne de hastaneyle bir ilgisi vardı..Embriyolarım kaliteleri düşüktü..Prof.dr.Engin Oral yönetmindeki ekiple çalışıyorlar...Engin Bey alanında uzman,hemşireler çok bilgili çok güleryüzlü çok samimi..Nezamn ararsanız arayın ulaşabiliyorsunuz..Olağanüstü temiz ve hijyenik...Yapacağınız herşeyi kullanacağınız bütün ilaçları nasıl kullanacağınızı teker teker anlatıyorlar ve yazılı olarakta veriyolar..Fiyatı 3900 ytl artı ilaçlar..SSK ile tüp bebek anlaşması var eğerrapor çıkarabilirseniz hastane ücretinin yaklaşık 1500 ytl sini SSK veriyor ve ilaçların sadece %20 sini ödüyorsunuz.ama arada SSK nın karşılamadığı ilaçlarda veriyorlar onlar cepten:))Ben çok memnun kaldım 2. denememi de orda yaptırıcam inşallah şu an dinlenme süresindeyim nisanda tekrar başlıcaz hayırlısı inşallah.Bu Yazdıklarım tüp bebek bilgileri aşılama vs.hakkında bilgim yok.Beni burdaki doktorum yönlendirdi.Bu iş artık ticarete döndü düzgün biyer bulmak çok zor dedi.Ama Engin Beye güvenebilirsiniz dedi.Bende güvendim ve oraya gittiğim içinde çok mutluyum.İşte size bi alternatif araştırın gezin dolaşın sorun soruşturun içinize en çok sinen yere gidin.Doktorunuzu ve hemşirelerinizi sevin bence bu çok önemli. Onları sevdiğiniz zaman onlara içiniz ısındığı zaman işler biraz daha kolaylaşıyor bence..Hepimiz için herşeyin hayırlısı diyorum ve burda sözlerime son veriyorum:))))

bu arada "http://www.internationaltupbebek.com/fiyatlar.asp "adresinden aşılama fiyatlarını da öğrenebilir hastane hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.Umarım yardımcı olabilmişimdir..

arkadaşım öncelikle allah yardımcımız olsun benin sana tavsiye edeceğim hastane altunizade capitolün arkasında ferticenter tüp bebek merkezi ve üsküdar hospital türk hastanesindeki kadın doğum doktarı dr.özgür hanım var bence çok mükemmel bir dokötor tavsiye ederim

evet arkadaslar bende arastiriyorum
istanbulda asilama yaptiran arkadaslar,yaptiracak olanlar
hem anadolu hem avrupa yakasinda ,ozelde olabilir devlette,ssk,emekli sandigi,bagkur anlasmali,hastaneleri ve fiyatlarini yazarlarsa biz tecrubesizlere fayda getirecek
basari saglandimi?
dr ismi?
öncelikle bol şanslar sana koşu yolunda umut tüp bebek merkezi ben çok memnunum sizlerede öneririm

kızlar bende taksımde tup bebek merkezınde yaptırdım aşılamamı çok ılgılendıler saolsunlar memnun kaldım bakalım ayın 18 indede test yapacagım neolcak

öncelikle bol şanslar sana koşu yolunda umut tüp bebek merkezi ben çok memnunum sizlerede öneririm

Sevgili arkadaşım ben de Umut tüp bebek önereceğim.Çünki çok iyi lab. hizmeti var.Ben aslında tüp bebek yaptırıyorum ama 2 kere aşılama için sperm yıkama hizmeti için dışarıdan doktorların hasta göndediğine şahit oldum.Aşılama da sperm yıkama önemli biliyorsun

sanırım sizlerle aynı merkezde tedavi görmekteyiz benim doktorum Enver KURT ben çok memnunum bende Umut Tüp Bebek Merkezini tavsiye ederim fiyatlarıda uygun

Merhaba. Ben Amerikan Hastanesinde tüp bebek tedavimi görüyorum ve memnunum. Şubat 28 de transfer işlemim oldu. Yarında sonuç için kan tahliline gidicem. Bakalım ne olucak?

X