Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bağcılar mega medipol hastanesi / bağcılar dr gonca yetkin yıldırım , ben 24 ağustosta aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim inşallah pozitif sonuç alırımArkadaşlar merhaba, aşılama yaptırmak istiyoruz fakat İstanbul içinde içimize sinen alanında iyi bir doktor bulamadık. Konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
şişli memorial.Arkadaşlar merhaba, aşılama yaptırmak istiyoruz fakat İstanbul içinde içimize sinen alanında iyi bir doktor bulamadık. Konuyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?
Memnun kaldınız mı ? Bende tüp bebek için görüşme yapacağımbağcılar mega medipol hastanesi / bağcılar dr gonca yetkin yıldırım , ben 24 ağustosta aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim inşallah pozitif sonuç alırım
malesef negativ sonuç , hemen tüp bebek düşünür müsün dediler sinir oldum . biraz ara vericem çünkü 38 inden önce tüp bebek çok mantıklı değil bi süre akışına bırakıcam aşılama sürecinde bile çok yoruldumMemnun kaldınız mı ? Bende tüp bebek için görüşme yapacağım
Benimde kafam karıştı , 29 yaşındayım Amh düşük direk tüp bebek dedilermalesef negativ sonuç , hemen tüp bebek düşünür müsün dediler sinir oldum . biraz ara vericem çünkü 38 inden önce tüp bebek çok mantıklı değil bi süre akışına bırakıcam aşılama sürecinde bile çok yoruldum
Doktordan memnun kaldınız mımalesef negativ sonuç , hemen tüp bebek düşünür müsün dediler sinir oldum . biraz ara vericem çünkü 38 inden önce tüp bebek çok mantıklı değil bi süre akışına bırakıcam aşılama sürecinde bile çok yoruldum
evet memnun kaldımDoktordan memnun kaldınız mı