Kendi arabasıyla ders alması zor değil mi yaValla bana göre ara sokaklar E5' ten falan daha zor. Sıkışık sokaklarda araba süren heryerde sürer.
Şerit değiştirirken sinyal verip hemen kırmayın direksiyonu iyice emin olduğunuzda geçin diğer şeride.
Panik ve kararsızlıklık kaza yaptırır Allah korusun biraz soğukkanlı olmalısınız.
Keşke ikinci el ve küçük bir araçla atsaydınız tecrübesizliğinizi. İlk arabamız küçük ve ikinci eldi bir kaç ufak tefek dokundurmalarla attım acemiliğimi. Geçen yıl daha büyük ve sıfır araç aldık şimdi hiç zorlanmıyorum.
Kardeşim kendi arabasıyla direksiyon hocasından ders alarak 2 günde trafiğe çıktı. Tavsiye ederim siz de ders alabilirsiniz.
Konu sahibinin biraz şoförlüğü var ama o yüzden dedim. Sıfır olsa tehlikeli tabi. Hocası ona püf noktaları öğretip trafiğe alışmasını sağlayacak.Kendi arabasıyla ders alması zor değil mi ya
Ayağının altında fren yok ki hocanın
Bişey olsa ne yapabilir ki
Bende uzun zaman ara verdim
Şimdi çıkamıyorum trafiğe
Arabada pahalı kıyamıyorum da
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin bizde aldık araba hatta belki aynı bile olabilir geniş ve uzun bir araç 2 ay oldu ilk defa üç gün önce geçtim direksiyona ama gerçekten uzun geniş zor yaaa ben fiesta kullanıyorum hala babamın arabası ama bu araba da zorlandım bende Allah kolaylık versin insanın içi acıyor vallahiAldigim aracin sifir modelinde bir kampanya vardi mecbur bunu aldik ailem o sekilde istedi
Acemi insanın da geniş sıfır araç alması deli cesareti valla ehehe. 6 yıllık şöförüm, hala 2. el araç kullanıyorum. Rahat rahat sürtüp çarpabileceğiniz bir araçla başlasaydınız daha iyi olurdu da neyse artık olan olmuş. Sakin bir direksiyon hocasıyla trafiğe çıkmanızı ve sabahın erken saatlerinde (5-6 gibi) kalkıp kendi kendinize şöyle bir ara sokaklarda falan dolaşmanızı tavsiye ederim. Kimse yokken, yollar boş sayılırken. Çarpar sürterseniz de üzülmeyeceksiniz artık.
Bende kendi arabamla aldım bir hocadan. Kendi arabanı tanıyorsun fren mesafen, arabanın boyutu nerden geçer yada geçemez. Hoca tehlike görünce el frenine asılacak mecbur Allah korusun :) önce boş geniş alanda kukalar ile sana rota kuruyor, sonra geri geri gitme.kurduğu parkurlar gittikçe zorlaşıyor tabi. Sonra dümdüz jilet gibi yola çıkarıyor seni araba yok, anca bir iki araba geçer. Ani fren falan yaptırıyor gör diyor ne kadar mesafede duruyor araban. Hoca zaten kendi rotasını belirlemiş. Gittikçe zorlaşıyor tabi sonraki gün İstanbul Şile yoluna çıktım sonra Üsküdar Beykoz dar ve trafikli yolda. Ben çok iyi olmama rağmen tek başıma çıkamıyordum eşimde yeniydi bir iki madene atlattık onun yüzünden korktum, yanımda biri olmadan çıkamıyordum sonra mecbur kaldım ve çıktım :)Kendi arabasıyla ders alması zor değil mi ya
Ayağının altında fren yok ki hocanın
Bişey olsa ne yapabilir ki
Bende uzun zaman ara verdim
Şimdi çıkamıyorum trafiğe
Arabada pahalı kıyamıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?