Bu kazada bir rolü yok ama hamilelere burdan tavsiyemizi verelim. Hamileyken ön koltuğa oturmayın. İnanın eşinizi kimse kapmaz arkada oturursanız ya da eşiniz ona şoför muamelesi yaptığınızı düşünmez. Önde oturmak sizin de karnınızdaki bebeğinizin de sağlığı için çok tehlikeli.
Bu kazada bir rolü yok ama hamilelere burdan tavsiyemizi verelim. Hamileyken ön koltuğa oturmayın. İnanın eşinizi kimse kapmaz arkada oturursanız ya da eşiniz ona şoför muamelesi yaptığınızı düşünmez. Önde oturmak sizin de karnınızdaki bebeğinizin de sağlığı için çok tehlikeli.
bi yerde hamilelerin araba kullanmaması gerektiğini okumuştum ne kadar doğru bilemiyorum, reflexleri fiziken ve mental olarak sağlıklı olamayabiliyormuş
Ben de hep hamileyken araba kullanma meselesini düşünüyodum kullanmamak mı lazım..
Bir de bebeği, çocuğu ile oturanlar da var. Ne kadar uyarı yapsak da anlamıyorlar. Nasıl bir ön koltuk sevdası hala anlamış değilim...Bu kazada bir rolü yok ama hamilelere burdan tavsiyemizi verelim. Hamileyken ön koltuğa oturmayın. İnanın eşinizi kimse kapmaz arkada oturursanız ya da eşiniz ona şoför muamelesi yaptığınızı düşünmez. Önde oturmak sizin de karnınızdaki bebeğinizin de sağlığı için çok tehlikeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?