Teşekkür ederimAnadolu yakasında bilmiyorum ama avrupda fatih de istedigin şekilde ve bütçede bulabilirsiniz
Sultanbeyliyi de biliyorum aslında o zaman pendikten başlıyım bilmediğim yer hem ne var görmüş olurum teşekkür ederimPendik ve Sultanbeyli de tesettürlüler için baya güzel şeyler var özellikle sultanbeylinde
Canım Pendik’te pasaj var orası da güzel 3-4 katlı komple abiyeciler doluKızlar çok yakın ablam saydığım kuzenimin kınası nikahı var nikah şahidi de ben olacağım. Tesettürlüyüm İstanbul'da önceliğim Anadolu yakası, 46-48 bedeni rahatça bulabileceğim mağaza isimleri ya da Ümraniye çarşısına benzer bi yer biliyo musunuz? Ya da Avrupa yakasını hiç bilmiyorum şuraya gitsen uygun bişey bulursun dediğiniz yer? Yeni hamile olduğumu öğrendim ve bir çocukla olabildiğince az dolaşmak istiyorum.
Saol ama hallettimCanım Pendik’te pasaj var orası da güzel 3-4 katlı komple abiyeciler dolu
Nereden buldun merak ettim:)Saol ama hallettim
Ümraniye'den. Çok güzel modeller vardı ama kilom dolayısıyla 48 beden arıyodum bu yüzden seçeneğim azdı kalıplar baya küçükmüş zamanımda az diye başka yer gezemedim bulduğumu aldımNereden buldun merak ettim:)
Sevindim bulmana güle güle giyÜmraniye'den. Çok güzel modeller vardı ama kilom dolayısıyla 48 beden arıyodum bu yüzden seçeneğim azdı kalıplar baya küçükmüş zamanımda az diye başka yer gezemedim bulduğumu aldım
Teşekkür ederimSevindim bulmana güle güle giy