Herkese merhaba. Ben hukuk fakültesinden yeni mezun olmuş 23 yaşında bir kadınım. Normalde farklı bir şehirde yaşıyorum, ancak İstanbul'da yüksek lisans kazandım, avukatlık stajımı da orada yapmayı düşünüyorum. Üniversitede yurtta aynı odada kaldığım ve aynı zamanda bölüm arkadaşım da olan bir arkadaşım ile eve çıkmayı düşünüyoruz. İkimiz de staj yapacağız, bizi bütçe bakımından çok zorlamayacak bir ev bulmamız gerekiyor, ve şehrin yabancısı olduğumuzdan takdir edersiniz ki birtakım çekincelerimiz var. İstanbulda yaşayanlar konu hakkında yardımcı olursa çok sevinirim. Adliyeler ve bürolara ulaşımda sıkıntı çekmemek için Avrupa Yakasında Şişli, Kağıthane, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüp, Beşiktaş, Beyoğlu; Anadolu Yakasında ise Kadıköy, Ümraniye, Üsküdar, Maltepe, Ataşehir ve Kartal olabilir diye düşündük. Sizlerin tavsiyesi/görüşleri nedir bu konuda? Bir de sizce eşyalı ev mi eşyasız ev mi daha iyi olur?
Ev için en fazla 3-4 bin TL bütçe ayırabiliriz şimdilik. Şimdiden çok teşekkürler.
Ev için en fazla 3-4 bin TL bütçe ayırabiliriz şimdilik. Şimdiden çok teşekkürler.