İstanbula Anadolu yakasında Kadıköy-üsküdar a gelin gidenler burada buluşalımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi bılbıldırcın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile2

ay ben en çok kiradan korkuyon dunya kadar pahalı izmire gore

kızlar hiç ses yok neler yapıosunuz bakalım:)

Bu başlığı görünce aklıma geldi.

Üsküdar'ı o kadar çok seviyorum ki, orası uğruna o taraftan biriyle evlenebilirim yani. :roflol:

Bu başlığı görünce aklıma geldi.

Üsküdar'ı o kadar çok seviyorum ki, orası uğruna o taraftan biriyle evlenebilirim yani. :roflol:

yaparım çöpçatanlık istersen:roflol::roflol::roflol:

merhaba kızlar ben dogma büyüme istanbulluyum, hep anadolu yakasında yasadım, yazın evleniyorum gene anadolu yakasında yasıcam. kadıkoy ve üsküdar cok büyük semtler, kiralar da cok fark ediyor, 500'e de var 5000'e de. eger internette bulup begendiginiz evlerin mahallerini filan soylerseniz yardımcı olurum , nasıldır, merkezi midir, ulasımı kolay mıdır vs gibi. anadolu yakası yasamak icin cok guzeldir, zorlanmazsınız alısırsınız merak etmeyin

şu an nerede oturuyorsun canım?

şu an acıbadem caddesinin üst kısmında oturuyorum, 2 sene öncesine kadar sahrayıceditte oturuyorduk, ben evlenince de sanırım gene sahrayıcedite geri dönücem.

şu an acıbadem caddesinin üst kısmında oturuyorum, 2 sene öncesine kadar sahrayıceditte oturuyorduk, ben evlenince de sanırım gene sahrayıcedite geri dönücem.

gzl bende üsküdar setbaşındayım...

kızlarrrr nerelerdesinizzz:)

bende istanbula gelin geldim bende çok korkuyordum sonuçta kimseyi tanımıyordum ama insan yaşaya yaşaya herşeye alışıyor yaşıyor herşey zamanla bence

kızlar ben gelın gelmedım :)) hala bekarım hıh benıde koyun bakıyım :)) bır köşeye zemuszemus

hatta ben buraların yerlisi olarak sıze yardım edıyım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…