İstanbula Anadolu yakasında Kadıköy-üsküdar a gelin gidenler burada buluşalımmm

• Konu Sahibi Konu Sahibi bılbıldırcın
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bılbıldırcın

Ziyaretçi
sorunlarımızı burada paylaşalım.....

bende anadolu yakasına gelin gelcem sonbaharda bende çok korkuyorum ya alışamazsam yapamazsam diye çok mu zor bıldırcın 5 ay oldu diyorsun bir yorumda nasıl geçti bu 5 ayın

bende anadolu yakasına gelin gelcem sonbaharda bende çok korkuyorum ya alışamazsam yapamazsam diye çok mu zor bıldırcın 5 ay oldu diyorsun bir yorumda nasıl geçti bu 5 ayın

cnm ilk zamanlar gerçekten adapte olmaya çalışarak geçiyor...çevren herkes uzakta kalıyor...burada en önemlisi eşinin desteği,onunla mutluysan hepsinin üstesinden gelirsin moralini yüksek tut...sonuçta mutluluk neredeyse bizde orda olmalıyız öyle değilmi:)hihoyyyt

bu arada özelden mail adresimi gönderdim gelinlik için görüşebiliriz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de evlenebilirsem üsküdar'a gelicem;ama istanbul'dan acayip korkuyorum

Yaşayabilir miyiz,zorluk mu çekeriz hiç bilemiyorum

bu birazda nasıl baktığınla alakalı...ben üsküdardayım 5 aydır ve inanılmaz alıştım,ulaşımı kolay özelliklede kadıköye yakın...korkmayın bu kadar kızlar:)

Ya ulaşımı kolay da gene de insan o gürültüye alışabilir mi ?

Bir de gelip iş bulmak var umarım çok zorlanmayızbilmiyorumkismile

Ya ulaşımı kolay da gene de insan o gürültüye alışabilir mi ?

Bir de gelip iş bulmak var umarım çok zorlanmayızbilmiyorumkismile
bak mesela ben eskişehir!den gelin geldim ve eskişehirin izmirden çok daha az gürültülü olduğunu biliyorsundur...eğer ben alıştıysam senin alışman çok daha kolay olmalı diye düşünüyorum...iş konusuna gelince tamamen şans ve yeteneklerinin fazlalığı ve özgüveninle alakalı...inandıktan sonra neden istediğin gibi bir iş bulamayasın ki? sositososito

Umarım canım yaa

Biraz gerginlik ister istemez oluyor insanda

Peki sen şimdi alıştın mı mutlu musun

Umarım canım yaa

Biraz gerginlik ister istemez oluyor insanda

Peki sen şimdi alıştın mı mutlu musun

alıştımm ve allaha şükür çoooookkk mutluyum:) allah herkese nasip etsin çok başka bir duyguuopuyorumnanaktan

Umarım bizler de kolay adapte oluruz canım

Sıfırdan bir yerde hayata başlamak çok zor iş

günaydınnn kızlarrr:)

bıldırcın ozelden mesajın gelmedi ve inşallah dediğin gibi kolay alışırız ben acayip gerginim ve yaklaştıkça dahada asabi olmaya başladım hayırlısı

merve ev tuttunuzmu yada fiyatları hakkında bir bilgin varmı

merve ev tuttunuzmu yada fiyatları hakkında bir bilgin varmı

daha tutmadık kartal yakacıkta uygun fıyatlar amcasının evı var bızımkının onlar belkı tasıncaklar evlerınden orda oturursak 450 demıslerdı ama 450-500 tlye cok guzel evler var orda tabı bzımkı e-5ten uzakta ıstemıo e-5e yakın yerlerde 500-550 ama bıraz daha yukarlarda bebek gıbı evler 500 cıvarı nısanda tutarız sanırım

tekrar göndericem msn adresimi istanbulizmir ok

ev kiraları oturacağınız semte göre değişir hemde oldukça...ben üsküdarda 850 ye oturuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…