- 21 Mayıs 2016
- 1.015
- 3.985
- 133
- Konu Sahibi SolitaryWitch
-
Merhaba ,kendi dişin olduğu sürece tüm diş hekimleri beyazlatma işlemi uyguluyor sanırım çünkü benim görüştüğüm 3 yer de uyguluyordu fiyatlar çok değişiyo yalnız merkezi bir yerdeki muayenehane ile muayenehane olmayan bi Diş merkezi arasında bile dağlar kadar fark oluyo ve bAna bi dr un özel muayenehanesinden daha güven verici geliyo sonrasındaki takip ve en azından bir kurumun yaptığı işin arkasında durabileceğinden dolayı,ben ara verdim diş araştırmama önce estetik dr bulmam gerek fakat şu ana kadar olanlar içinde citydent i mantıklı bulmuştum orada hiçbir tanıdığım diş yaptırmadı görmedim sadece internetten okuduğum yorumlar vardı artı bilgi verme aşamasındaki yaklaşımları ve makul fiyatları önceliğim yapmıştı ama araştırın şikayet sitelerine de bakın ben bakmadım nötr den bi tık olumluyum :)Beyazlatma icin yer bilen??
Beyazlatma icin yer bilen??
Ben merdivenlerden çıkarken güzelim dişlerimi basamakta bıraktım acil yaptırmam gerekti Hospitadent şişli Münir Özkul a yaptırdım belki yardımı dokunur kızlarYaklaşık 10 yıl önce bkoyde porselen 8 üst ön diş yaptırmıştım tabi halim harap başka sorunlarmda var iki adet boşalan dolgu gibi.Porselenlerim kendiliğinden oynuyor daha önce yapıştırtmıştım ama şimi dişetleri ve bağlantı yerlerinde metal görünüyo sanki boşalan dolguların olduğu iki diş yerim ise arada ağrıyo hepsine dayanıyorum çünkü panik atağım var dişçi koltuğunda bayılıyorum kasmaktan kendimibana sabırlı ve estetik kaygıyla işini yapacak bir dr lazım tabi fiyat ta çook önemli şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar bu konuda bilgi bulamadım forumda ben görmediysem şimdiden kusurabakmayın
Merhaba özelden bilgi verebilirseniz hangi hastane hangi işlem hangi dr fiyatlandırma ve zirkon markası ile ilgili çok sevinirim.Teşekkür ederimyani etrafımda bikaç kişi yaptırdı kardeşim en başta kendi semtimşzdeki hastanede yaptırdık reklama girmesin özelden yazarım isteyene görüntüden gayet memnun.yüzüne göre altın orana ayarlanama yapıyorlar fiyatlarda kaliteye göre yüksek deil.zirkonn insan kendi dişine kıyıp kaplama yaptırmak istiyor
Merhaba hangi marka zirkon ve gülüş tasarımı da yapılıyor muUzun arayışlardan sonra 3 ay önce Beylikdüzünde zirkon diş yaptırdım ve çok memnunum. Ben metal alerjisi olan biriyim bu sebeple metalsiz ve estetik olan zirkon kaplamaya yöneldim. Ve şuan çok memnunum iyiki yaptırmışım. Zirkon kaplama porselen dişe göre daha pahalı ancak benim doktorum bu konuda işini hem çok iyi yapan hem de işinde ticari amacı 2. Plana atan bir doktordu. Çok şanslıydım.
Çok teşekkürler çok geçmiş olsun sizin lamine kaplama gibi duruyor kazasız belasız mutlu günlerde kullanınBen merdivenlerden çıkarken güzelim dişlerimi basamakta bıraktım acil yaptırmam gerekti Hospitadent şişli Münir Özkul a yaptırdım belki yardımı dokunur kızlar
merhaba özelden banada adresi yazar mısınız?Ben merdivenlerden çıkarken güzelim dişlerimi basamakta bıraktım acil yaptırmam gerekti Hospitadent şişli Münir Özkul a yaptırdım belki yardımı dokunur kızlar
Merhaba hospitadent i aradık böyle bi dr hiç çalışmamış ismi mi kliniği mi karıştırdınız acaba :))Ben merdivenlerden çıkarken güzelim dişlerimi basamakta bıraktım acil yaptırmam gerekti Hospitadent şişli Münir Özkul a yaptırdım belki yardımı dokunur kızlar
Merhaba hospitadent i aradık böyle bi dr hiç çalışmamış ismi mi kliniği mi karıştırdınız acaba :))
Görse de yazsa keşke aslında kimdi :))Ben de Münir Özkul ismini görünce, malum, sinema/tiyatro sanatçısı Münir Özkul, a a, ne müthiş isim benzerliği demiştim :) Muhtemelen karıştırdı arkadaş.
Ben de Münir Özkul ismini görünce, malum, sinema/tiyatro sanatçısı Münir Özkul, a a, ne müthiş isim benzerliği demiştim :) Muhtemelen karıştırdı arkadaş.
:)) belki de :))Mecidiyeköy Hospitadent'de bir Münir bey var, Münir Demirel, o mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?