• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul yılbaşı için süslendi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
http://www.haberdar.com/yasam/istanbul-yilbasi-icin-suslendi-h8932.html

16567-icerik.jpg

İstanbul’un bazı cadde ve sokakları yılbaşı hazırlıkları kapsamında ışıklarla süslendi. Kutlamaların merkezi noktalarından Nişantaşı’nda da caddeler ışıl ışıl oldu.
9 Aralık 2015 Çarşamba 09:23

2015 yılının son günlerine gelinirken İstanbul’da yılbaşı hazırlıkları da devam ediyor. Beşiktaş ve Şişli’de cadde ve sokaklar ışıklarla donatıldı. Kutlamaların merkezi noktalarından Nişantaşı’nda caddeler ışıl ışıl oldu. Bazı otel ve işyerlerinin önündeki ağaçlar da ışıklarla aydınlatıldı.

Her sene aynı tantanayı yaşıyoruz beee hayatım:))

Anaaaaa öylemi diyor seninki :KK53:

evet abla maalesef....biz dünyada asla bir araya gelmemesi gereken iki insanken deli gibi aşık olup evlenmiş,yetmemiş üstüne bir de 3 bebe yapmış ve tüm farklılıklarımıza rağmen hala birbirini manyak gibi seven iki garip insanız :KK70:

evet abla maalesef....biz dünyada asla bir araya gelmemesi gereken iki insanken deli gibi aşık olup evlenmiş,yetmemiş üstüne bir de 3 bebe yapmış ve tüm farklılıklarımıza rağmen hala birbirini manyak gibi seven iki garip insanız :KK70:

Aman dilini ısır sende nazar değmesin kaşı hemen bir yerini :KK53::KK53:
Uç kutuplar çeker böyle :KK70:

aralık ortasına dıoğru gece bağdat caddesine gidiyorum . o kadar güzel süsleniyorki.tek tek fotoğraflarını çekiyorum süslemelerin. eğer bu konu kapanmazsa:)
koyarım buraya

Yeni umutlar, yeni beklentiler. Nedense 12 neyi değiştirecekse beyaz bir sayfa açılacağı hissi uyandırıyor insanda.
2016 daha güzel olur inşallah herkes için.

Yılın en sevdiğim zamanı. Her yer ışıl ışıl, giyersin kabanını, takarsın atkını bereni iki turatarsın keyfin yerine gelir. Sonra bir sıcacık kahve mis kokulu.

Bu yıl evi de süslemek istiyorum. Daha başlamadım ama güzel olur gibi. Akşamları minik ışıkları yakıp otururuz beyimlen.

3 bebe oldugunu gormesem ben yazdım sanicam. A dan z ye her konuda farkli düşünen iki insani ask sevgi bir arada tutabiliyormus. Aman nazar degmesin:nazar::KK48:

2015 oglumun gelişi disinda benim icin cok kotu bir yildi. Best of seçilir kötülükte. Insallah 2016 herkes icin daha guzel bir yıl olur

Back