merhaba. tüm vucüt için nişantaşında bir merkeze gittim. bakırköyde de şubesi olan bir yer, pahalı ve ünlü. isim vermek istemiyorum da.
5 seans gittim. 3. seansta fiyat değişikliği olduğunu söyledi. oysa ki fiyat değişmez demişlerdi.sonuçta başladığım fiyattan devam edecek demişlerdi.
neyse devam ettim yine de başlamışken. 5 seans bitti temmuz gibi.
korona daha sıklaşınca 2-3 ay ara verdim. eylülde gitmem lazımdı ama gidemedim hala.
5 seans görmüş gibi hissetmiyorum. bazı bölgeler aksine çoğaldı da (kol mesela). normal mi sizce?
azalan da var , bacak mesela.
sizce buraya devam mı edeyim?yorumlara da baktım bu sitede. yeni yorum yok pek. 2019da bir kaç yorum var.
araştırmalarımda buz lazerler öneriliyor.
ama ben 5 seans buraya gidip 3-4 bin vermişken başka bi yere gidip sıfırdan paket almak da istemiyorum. tek veya 2 seans ücretleri de pahalı oluyor.
buz lazer için aradığım yerler 8 seans 4000 civarı diyorlar genelde anlaşmış gibi.
ben 5 seans görmüşken napmalıyım sizce? nişantaşı şubesine gitmiştim.bakırköyü mü deneyeyim bir de?
Buğday ten, siyah tüylerim var. Bacak biraz kalındı ama inceldi diyebilirim bu 5 seans sonucu. ama uzunlukları aynı.