İstanbul Vera hastanesinde doğum yapan var mı?

Lady bug

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
4.268
7.344
398
Vera hastanesinde doğum yapanlar doğum ünitesi nasıl dr memnuniyeti belirtirseniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vera hastanesinde doğum yapanlar doğum ünitesi nasıl dr memnuniyeti belirtirseniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba,
Vera hastenesine gittiniz mi mesajı çok önce yazmısınız ama bendede aynı soru var aklıma orada Yeliz hanıma gidiyorum ama merak ettim nasıl doğum yapanlar diye cevap veren olmadı.

merhaba,
Vera hastenesine gittiniz mi mesajı çok önce yazmısınız ama bendede aynı soru var aklıma orada Yeliz hanıma gidiyorum ama merak ettim nasıl doğum yapanlar diye cevap veren olmadı.
Merhaba cnm evet hala gidiyorum hamile oldugm gunden ber ufuk beyn hastasiyim ben cok memnnm ama merak ettim dogum sonrasi ile ilgiliydi bilemedim kimseden yanit gelmedi zaten yeni bi kurulus şifa idi eskiden simdi kadro deisti hersey deisti tek bildigm ufuk beyn iy bir cerrah oldugu dogum katinida gezdim temiz ferah hemsireler ilgili gozukuyo sezeryan fiyati da uygn 550 lira normal ise 450 cok uygun benm dr un ultrason u 4 d yani renkli gorebiiliyorsun

Sanirim ben senden once dogm yapicam anlatirim sana artik :)

Mesajın için teşekkür ederim.bende konu açtım ama hiç kimse bana cvp yazmadı ben yeliz hanıma gidiyorum ilk zamandan beri yalnız bilmiyorum ama aradan kaldım ilgili aslında ama mesala nasıl beslendiğimi ayrıntılı olarak anlatmıyor mesala sorarsam cevaplandırıyor tatlı kadn soğuk kadın biri değil ben pimpiriliyim ya ondan cepini bile yazdı bir sey sormak istersen cevaplandırıyim diye aslında erkek doktora daha iyi diyorlar ama ben çok çekiniyorum...

Tatlim inan erkeg kadini yok bu isin ama ufuk beyin cok seker ve isin gercek uzmani oldugunu biliyorum operator dr kendisi ve bashekimlikten emekli gata mezunu falan kilo ve sigara dusmani balik ceviz yumurta sut kesnlkleee yemelisin diyen biri pamuk gibidir iyi de ik kiz babasi cok sevdim ben ben guvenle kessin yani :)

Canim sen haklisin aslinda erkegi bayani olmaz bakalim yeliz hanimla devam edermiyim bilmiyirum aslinda tatli kadin ama arada kaldim yani ..... simdi ufuk beye gecis yaparsm olur mu ki zamana birakayim ne diyecem ne olursan olsun kendi doktorun mu geliyor dogum da yoksa hangi doktor varsa mi geliyor acil dogumlarda

Son düzenleme:
Dr un geliiyo gece bile olsa ben bi kere sancilandim 12 de evde geldi adamcagiz mecburlar kucuk hastanne topu top iki dr kadn doumcu var gonlunn raha ettigi kisiye git cnm daha cok zamanin varvzaten ben simdi alistim dr uma vazgecemem sanirim aksilik olmadikca adam benim yasim kadar yillarca doguma girmis tecrubeli simdiden sana hayrli dogumlar ilk sirada ben varim bakalm tecrube edicez

merhaba bende yeliz hn gidiyorum evet ilgili güleryüzlü bir doktor ama bu yeterlimi bilmiyorum 29 haftalık hamileyim normalde doktorum delta hospitalde reyhan hn ama çok yoğun hep hızlı hızlı işlem yapıp dünyanın tahlinini yazıp gönderiyordu evime yakın diye bir iki kere veraya gittim yeliz hn ilgisini görünce devam ettim arada bir reyhan hn da gidiyorum tabi ama şimdi doğumda kararsız kaldım veranın doğum katına baktım küçük bir hastane delta daha bir güven veriyor bilemedim ne yapacağıma karar veremiyorum hayırlısı deyip günümü sabırsızlıkla bekliyorum....

vera hastanesinde hiç doğum yapan yok galiba zaten isim değiştirmiş dragos şifaymış eskiden kadrosu yenilenmiş ama bilmem lazım doğum yapan yokmu hiç ...

vera hastanesinde hiç doğum yapan yok galiba zaten isim değiştirmiş dragos şifaymış eskiden kadrosu yenilenmiş ama bilmem lazım doğum yapan yokmu hiç ...
Merhaba oncelikle ben orda 12 gun once dogum yaptim gayet iyi bi ekip evet hastane kucuk ama ben rahat ettim odam genisti iki yataklidaydim refakatcimde rahat etti tavsiye ederim

Bu arada delta bana yakin haklisin cok giden var ama ben niyeyse verada israrciydim benimde dr medic@l parkta jale hnmdi ilk dogum o yaptirmisti

Canım ben Yeliz Hanıma ilk günden beri gidiyorum Yeliz Hanım Gerçekden çok ilgili Yeliz hanımda doğum yapan bir bayanla konustum o bayan sağolsun beni rahatlattı baya sorularıma cevap verdı Erken doğum yaptıracakmış başka doktor Yeliz Hanım Sayesinde 38 hafta ya kadar beklemişler ve çok menmum ayrılmış o hastaneden doğumu falan iyi geçmiş ...Doğum sonrası ilgiside çok iyimiş ..Bebek Yoğun bakım ünitesi varmıs arayıp sordum.
Birde canım benim düşüncem bu tabi de yaşayacağın şeyler olacaksa eninde sonunda oluyor hayatta benim arkadaşım Central Hospitala gitti kadın 9 santim açılmıs bebek takıldı diye sezeryana aldı arkadaşımı okadr çektiği sancıla kaldı birde bu yetmezmiş gibi hastane enfeksiyonu geçirdi okadar para yatırdı. tekrar tahliller için ..

Benim arkadaşım Delta da Hakan Gürbüze gidiyordu orada ikizlerini kaybetti ki Hakan Gürbüz İyi bir doktor diğer doktor lara göre fiyatı pahalı...Bol Bol dua edelim hayırlı bir şekilde çocukaırmızı kucağımıza alalım ......

Merhaba arkadaşlar ,

Gebeliğimin başından beri vera hastanesi dr yeliz hn gittiğimi ve doğumumuda burada yapacağımı nasıl geçtiğini yazacağımı söylemiştim allahın izni ile doğumum 3 gün önce doktor yeliz hn tarafından sezeryan ile oldu 3.150 kilo 36+3 te bir erkek bebek doğurdum herşey ama herşey mükemmeldi yeliz hn muhteşem bir doktor doğumdan 1 saat sonra ayağa kalktım ertesi gün taburcu oldum şimdi evdeyim vera hastanesi hemşireleri çocuk doktoru çocuk hemşiresi ebesi ile çok mükemmeldi yeliz hn oldukça ilgili odam geniş ıkı yataklı idi doğumdan sonra bebeğin muayenesi dahil her türlü ilgive alakayı gösterdiler..

arkadaşlar vera hastanesine gidiyorum 2015 doğum fiyatları normal doğum 600 tl sezeryan (genel anestezi veya epidural/spinal ) 750 tl bilginiz olsun.

"]Tatlim inan erkeg kadini yok bu isin ama ufuk beyin cok seker ve isin gercek uzmani oldugunu biliyorum operator dr kendisi ve bashekimlikten emekli gata mezunu falan kilo ve sigara dusmani balik ceviz yumurta sut kesnlkleee yemelisin diyen biri pamuk gibidir iyi de ik kiz babasi cok sevdim ben ben guvenle kessin yani :)

gittiğiniz hastane kartaldaki vera hstanesi mi acaba_? bnde bölge hastanesine gidiorum selin hanıma ama çok kararsızım doktor konusunda.. İstanbul da yeniyim hiç biryeri bilmiyorum..

Evet kartaldaki vera hastanesi yeliz hn..da doğum yaptım mükemmel bir doktor ilgi ve alaka muhteşem fiyatlarıda yormuyor indanı yeliz hn.mı şifdetle tavsiye ediyorum hiç kararsız kalmayın genç dinamik bilgileri taze bir doktor:)

Cok kararsiz durumdayim herkes farkli seyler söylüyor ve bizlerinde kafasi karisiyor acikcasi 4+3 haftalik hamileyim ilk kontrolumu yeliz hanima gittim buradaki okuduğum birkac bilgiyle. Bendr ilk biraktigi intiba iyiydi ama hala aklimda baska doktormu secsem diye bir dusunce var bu düşünceler gecermi acaba biraz kafaya fazla herseyi takan biriyim ;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…