Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba,Vera hastanesinde doğum yapanlar doğum ünitesi nasıl dr memnuniyeti belirtirseniz sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba cnm evet hala gidiyorum hamile oldugm gunden ber ufuk beyn hastasiyim ben cok memnnm ama merak ettim dogum sonrasi ile ilgiliydi bilemedim kimseden yanit gelmedi zaten yeni bi kurulus şifa idi eskiden simdi kadro deisti hersey deisti tek bildigm ufuk beyn iy bir cerrah oldugu dogum katinida gezdim temiz ferah hemsireler ilgili gozukuyo sezeryan fiyati da uygn 550 lira normal ise 450 cok uygun benm dr un ultrason u 4 d yani renkli gorebiiliyorsunmerhaba,
Vera hastenesine gittiniz mi mesajı çok önce yazmısınız ama bendede aynı soru var aklıma orada Yeliz hanıma gidiyorum ama merak ettim nasıl doğum yapanlar diye cevap veren olmadı.
Merhaba cnm evet hala gidiyorum hamile oldugm gunden ber ufuk beyn hastasiyim ben cok memnnm ama merak ettim dogum sonrasi ile ilgiliydi bilemedim kimseden yanit gelmedi zaten yeni bi kurulus şifa idi eskiden simdi kadro deisti hersey deisti tek bildigm ufuk beyn iy bir cerrah oldugu dogum katinida gezdim temiz ferah hemsireler ilgili gozukuyo sezeryan fiyati da uygn 550 lira normal ise 450 cok uygun benm dr un ultrason u 4 d yani renkli gorebiiliyorsun
Sanirim ben senden once dogm yapicam anlatirim sana artik :)
Tatlim inan erkeg kadini yok bu isin ama ufuk beyin cok seker ve isin gercek uzmani oldugunu biliyorum operator dr kendisi ve bashekimlikten emekli gata mezunu falan kilo ve sigara dusmani balik ceviz yumurta sut kesnlkleee yemelisin diyen biri pamuk gibidir iyi de ik kiz babasi cok sevdim ben ben guvenle kessin yani :)Mesajın için teşekkür ederim.bende konu açtım ama hiç kimse bana cvp yazmadı ben yeliz hanıma gidiyorum ilk zamandan beri yalnız bilmiyorum ama aradan kaldım ilgili aslında ama mesala nasıl beslendiğimi ayrıntılı olarak anlatmıyor mesala sorarsam cevaplandırıyor tatlı kadn soğuk kadın biri değil ben pimpiriliyim ya ondan cepini bile yazdı bir sey sormak istersen cevaplandırıyim diye aslında erkek doktora daha iyi diyorlar ama ben çok çekiniyorum...
Canim sen haklisin aslinda erkegi bayani olmaz bakalim yeliz hanimla devam edermiyim bilmiyirum aslinda tatli kadin ama arada kaldim yani ..... simdi ufuk beye gecis yaparsm olur mu ki zamana birakayim ne diyecem ne olursan olsun kendi doktorun mu geliyor dogum da yoksa hangi doktor varsa mi geliyor acil dogumlardaTatlim inan erkeg kadini yok bu isin ama ufuk beyin cok seker ve isin gercek uzmani oldugunu biliyorum operator dr kendisi ve bashekimlikten emekli gata mezunu falan kilo ve sigara dusmani balik ceviz yumurta sut kesnlkleee yemelisin diyen biri pamuk gibidir iyi de ik kiz babasi cok sevdim ben ben guvenle kessin yani :)
Tatlim inan erkeg kadini yok bu isin ama ufuk beyin cok seker ve isin gercek uzmani oldugunu biliyorum operator dr kendisi ve bashekimlikten emekli gata mezunu falan kilo ve sigara dusmani balik ceviz yumurta sut kesnlkleee yemelisin diyen biri pamuk gibidir iyi de ik kiz babasi cok sevdim ben ben guvenle kessin yani :)
Dr un geliiyo gece bile olsa ben bi kere sancilandim 12 de evde geldi adamcagiz mecburlar kucuk hastanne topu top iki dr kadn doumcu var gonlunn raha ettigi kisiye git cnm daha cok zamanin varvzaten ben simdi alistim dr uma vazgecemem sanirim aksilik olmadikca adam benim yasim kadar yillarca doguma girmis tecrubeli simdiden sana hayrli dogumlar ilk sirada ben varim bakalm tecrube edicezCanim sen haklisin aslinda erkegi bayani olmaz bakalim yeliz hanimla devam edermiyim bilmiyirum aslinda tatli kadin ama arada kaldim yani ..... simdi ufuk beye gecis yaparsm olur mu ki zamana birakayim ne diyecem ne olursan olsun kendi doktorun mu geliyor dogum da yoksa hangi doktor varsa mi geliyor acil dogumlarda
merhaba bende yeliz hn gidiyorum evet ilgili güleryüzlü bir doktor ama bu yeterlimi bilmiyorum 29 haftalık hamileyim normalde doktorum delta hospitalde reyhan hn ama çok yoğun hep hızlı hızlı işlem yapıp dünyanın tahlinini yazıp gönderiyordu evime yakın diye bir iki kere veraya gittim yeliz hn ilgisini görünce devam ettim arada bir reyhan hn da gidiyorum tabi ama şimdi doğumda kararsız kaldım veranın doğum katına baktım küçük bir hastane delta daha bir güven veriyor bilemedim ne yapacağıma karar veremiyorum hayırlısı deyip günümü sabırsızlıkla bekliyorum....Merhaba cnm evet hala gidiyorum hamile oldugm gunden ber ufuk beyn hastasiyim ben cok memnnm ama merak ettim dogum sonrasi ile ilgiliydi bilemedim kimseden yanit gelmedi zaten yeni bi kurulus şifa idi eskiden simdi kadro deisti hersey deisti tek bildigm ufuk beyn iy bir cerrah oldugu dogum katinida gezdim temiz ferah hemsireler ilgili gozukuyo sezeryan fiyati da uygn 550 lira normal ise 450 cok uygun benm dr un ultrason u 4 d yani renkli gorebiiliyorsun
Merhaba oncelikle ben orda 12 gun once dogum yaptim gayet iyi bi ekip evet hastane kucuk ama ben rahat ettim odam genisti iki yataklidaydim refakatcimde rahat etti tavsiye ederimvera hastanesinde hiç doğum yapan yok galiba zaten isim değiştirmiş dragos şifaymış eskiden kadrosu yenilenmiş ama bilmem lazım doğum yapan yokmu hiç ...
Bu arada delta bana yakin haklisin cok giden var ama ben niyeyse verada israrciydim benimde dr medic@l parkta jale hnmdi ilk dogum o yaptirmistimerhaba bende yeliz hn gidiyorum evet ilgili güleryüzlü bir doktor ama bu yeterlimi bilmiyorum 29 haftalık hamileyim normalde doktorum delta hospitalde reyhan hn ama çok yoğun hep hızlı hızlı işlem yapıp dünyanın tahlinini yazıp gönderiyordu evime yakın diye bir iki kere veraya gittim yeliz hn ilgisini görünce devam ettim arada bir reyhan hn da gidiyorum tabi ama şimdi doğumda kararsız kaldım veranın doğum katına baktım küçük bir hastane delta daha bir güven veriyor bilemedim ne yapacağıma karar veremiyorum hayırlısı deyip günümü sabırsızlıkla bekliyorum....
merhaba bende yeliz hn gidiyorum evet ilgili güleryüzlü bir doktor ama bu yeterlimi bilmiyorum 29 haftalık hamileyim normalde doktorum delta hospitalde reyhan hn ama çok yoğun hep hızlı hızlı işlem yapıp dünyanın tahlinini yazıp gönderiyordu evime yakın diye bir iki kere veraya gittim yeliz hn ilgisini görünce devam ettim arada bir reyhan hn da gidiyorum tabi ama şimdi doğumda kararsız kaldım veranın doğum katına baktım küçük bir hastane delta daha bir güven veriyor bilemedim ne yapacağıma karar veremiyorum hayırlısı deyip günümü sabırsızlıkla bekliyorum....
vera hastanesinde hiç doğum yapan yok galiba zaten isim değiştirmiş dragos şifaymış eskiden kadrosu yenilenmiş ama bilmem lazım doğum yapan yokmu hiç ...
Evet kartaldaki vera hastanesi yeliz hn..da doğum yaptım mükemmel bir doktor ilgi ve alaka muhteşem fiyatlarıda yormuyor indanı yeliz hn.mı şifdetle tavsiye ediyorum hiç kararsız kalmayın genç dinamik bilgileri taze bir doktor:)"]Tatlim inan erkeg kadini yok bu isin ama ufuk beyin cok seker ve isin gercek uzmani oldugunu biliyorum operator dr kendisi ve bashekimlikten emekli gata mezunu falan kilo ve sigara dusmani balik ceviz yumurta sut kesnlkleee yemelisin diyen biri pamuk gibidir iyi de ik kiz babasi cok sevdim ben ben guvenle kessin yani :)
gittiğiniz hastane kartaldaki vera hstanesi mi acaba_? bnde bölge hastanesine gidiorum selin hanıma ama çok kararsızım doktor konusunda.. İstanbul da yeniyim hiç biryeri bilmiyorum..