İstanbul ve Bursa'da orjinal ürünler bulabileceğmiz züccaciye mağaza tavsiyeleri

handish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
261
5
118
Herkesin vardır geçerken sürekli uğrarım çokta güzel ürünler bulurum dediği mağazalar!?! :34:
Hadi kızlar fikir alışverişi yapalım !! :66: Mesela ben Bursada başaran züccaciyeyi tek geçerim bir çok markanın çok güzel modelleri war, birde başaranın arasından setbaşına doğru geçerken days in coloursun outlet mağazası war üretim fazlası tekli yastık yorgan kılıfları çarşaflar battaniyeler hemde çok uyguna:34: bunlar bursalılar içindi istanbullulardanda tawsiye beklioruz !!

Çok güzel bir konu olmuş bu .. Paylaşımlar oldukça daha da güzelleşicektir :)

viaport ta taç linensin outleti var,
üretim fazlası nevresim takımları var gayet uyguna..

english home'un da mağazası var ama outlet mi emin değilim..

Merhaba kızlar bende Bursa'dan bir öneri yapayım dedim,gittim gördüm çok beğendim şahsen:)bakırcılar çarşısında Koton Home var hem tekstil hemde züccaciye bölümü var.Orjinal şeyler gördüm tavsiyemdir:34:

Merhaba kızlar bende Bursa'dan bir öneri yapayım dedim,gittim gördüm çok beğendim şahsen:)bakırcılar çarşısında Koton Home var hem tekstil hemde züccaciye bölümü var.Orjinal şeyler gördüm tavsiyemdir:34:
bursada bile bilmediğim yerler warmış :44:tşkkrler paylaşımın için muhakkak uğramalıyım :62:

kızlar bursa carrefourdakı sarev magazasında outlet reyonu var ben pamuk saten nevresımı 89 a aldım aklınızda bulunsun :86:

Rica ederim canım ne demek daha neler vardır kimbilir,ama çarşı hakikaten çok güzel yeni yerler keşfetmek lazım:34:

arkadaşım dediğin mağazaya gittim koton home cemile porselen gurubuda gelmiş jua nında ürünlerini satıolar çok güzeller :34:

İstanbulda eminönünde mısır çarşısının arka çıkış kapısının sağında sarılgan züccaciye var fiyatları hem uygun hemde bir çok markanın ürünleri var.Yine eminönünde english home un mağazası var fiyatları oldukça uygun...Şark han,kürkçü han,bursa çarşısı daha aklıma gelmeyen bir çok han var..Ve tv alacaksanız istanbul bilişim piyasanın 300-400 altında satıyor...

Son düzenleme:
Source eminönünde english home un mağazası nerede tarıf ederbılırmısın canım?

Source eminönünde english home un mağazası nerede tarıf ederbılırmısın canım?

Çok güzel bir soru :1::1: Mısır çarşısının arka kapısından çık düz yürü yanlış hatırlamıyorsam ilk sol caddede ya da ilk sağ caddede olmadı bir esnafa sorarsın tam hatırlayamadım şimdi perdecilerin filan olduğu caddede

Çok güzel bir soru :1::1: Mısır çarşısının arka kapısından çık düz yürü yanlış hatırlamıyorsam ilk sol caddede ya da ilk sağ caddede olmadı bir esnafa sorarsın tam hatırlayamadım şimdi perdecilerin filan olduğu caddede

tamam canım not ettim bunu ben cok sağol gıdınce hemen bakıym :) umarım piyasadakınden daha uygundur fiyatlar :)

Back
X