• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ve Ankara'da Hanımlara Ek Gelir

twentify

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
3
0
1
35
Merhaba hanımlar,

Bounty, küçük görevlerle kendinize ek gelir sağlayabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Bu görevler, çok vaktinizi almayacak. Gündelik alışverişinizi yapmak için gittiğiniz süpermarkette reyon fotoğraflarını çekerek kazanç sağlayabilirsiniz. İlgilenen hanımlar bana mesaj atabilirler. Sevgiler.

M
Merhaba hanımlar,

Bounty, küçük görevlerle kendinize ek gelir sağlayabileceğiniz bir mobil uygulamadır. Bu görevler, çok vaktinizi almayacak. Gündelik alışverişinizi yapmak için gittiğiniz süpermarkette reyon fotoğraflarını çekerek kazanç sağlayabilirsiniz. İlgilenen hanımlar bana mesaj atabilirler. Sevgiler.

Merhaba bilgi alabilirmiyim. Iyi gunler

M
Merhaba hanımlar,

Merhaba bilgi alabilirmiyim. Iyi gunler

Back