• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul ünv.çapa tıp fakültesi yardimmmmmm

Mervecey

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2015
166
212
103
34
Arkadaslar oncelikle merhaba.bu hastanede calisan yakini olan hastasi orda olan varsa lutfen bana yardimci olabilir mi.kizim 1bucuk yasinda onun icin randevu almaya calisiyorum el cerrahisi atakan aydindan ama ne telden nede internet uzerinden ulasamiyorum.özel ofisinde 300 tl 1 muyene ücreti ama bunada durumum yok.orda bulunan varsa lutfen bana randevu alabilir mi.

Arkadaslar oncelikle merhaba.bu hastanede calisan yakini olan hastasi orda olan varsa lutfen bana yardimci olabilir mi.kizim 1bucuk yasinda onun icin randevu almaya calisiyorum el cerrahisi atakan aydindan ama ne telden nede internet uzerinden ulasamiyorum.özel ofisinde 300 tl 1 muyene ücreti ama bunada durumum yok.orda bulunan varsa lutfen bana randevu alabilir mi.
Yakinim yok fakat capanin internet randevu sistemi aksam 18.00da yada 20.00 dan sonra yeni gune randevu veriyor o saat araliginda sitesini surekli takip edersen yeni gunun randevusunu yakalayabilirsin

Back