İSTANBUL ÜNLÜ ASTROLOGLAR

Bende nuray sayarıyı aradım asistanı çıktı bana doğum haritası yorumu + karmik enerji temizliği ile birlikte 1500 tl dedi şok oldum ben zaten reiki eğitimi aldım karmik temizliği kendimde yapıyorum çakralarıma ama bana aşırı pahalı geldi yorumlarının güvenirliğini bilmiyorum randevu alıp gitmedim fiyatı duyunca, iyi doğum haritası çıkaran bir astrolog duyarsam deneyeceğim

Birde su karakuş'u duydum astrolojide iyiymiş gezegen tılsımları yapıyomuş o dikkatimi çekti ama içeriğine bakınca bildiğin gezegen büyüleri diye geçiyor. İş için gezegen dvd sini satın alıcaktım ama vazgeçtim sağduyum beni uyardı sanki bilmeden günaha girmeyeyim dedim yine de kararsı kaldım. Tabi kendisiyle konuşmadım birebir okuduklarımdan yola çıktım. Sizlerden alıpta deneyen varsa görüşlerini paylaşabilir mi kızlar

Çok iyi olur aslında ben sadece yıldız haritası çıkartmayı düşünüyodum ama eğitimini alıp kendi kendime çıkarmam da çok faydalı olabilir bu arada kendisine baktım öner döşerin okulundan mezunmuş 4 yıl diye hatırlıyorum o okulun eğitimi.. Demekki kendisi süreç olarak daha az veriyor öner beyden çok daha mantıklı geldi Özelden yazabilirsiniz ücretleri çok teşekkür

Medyum Atusa Hanımlar heryere herkese soyluyorum henuz bugun tanışmama ragmen muazzamdı tavsiye ediyorum herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…