İstanbul Üniversitesi Beyazıt kampüsüne yakın yurt veya apartlar

akdnz

istanbul :)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
198
15
98
32
arkdşlr istanbl üniv. beyazıt kampüsüne yakın bildiğiniz yurtlar varsa bna yardımcı olurmusnz. kyk ya başvuru yaptım fakat yedeklere kaldım hemde 1854. sıradaym yani bna yurdun çıkması zor gbi görünüyo. 2 tane devlet yurdu öğrendim biri vezneciler biride çemberlitaş kız yurduymuş. ikisinide aradm vezneciler yurdunda misafir öğrenci olarak kalınmıyomş. çemberlitaştaki görevlide çapadaki bölge müdürlüğüne gitmemi söyledi. yarn gidicem fakat bu yurdada giremezsem nerde kalıcm hiç bilmyrm. bu sene maddi durumumuz el vermediği için özel yurttada kalamam. ne yapıcam hiç bilmyrm (
özel yurt fiytlrna baktm çok uçuk. bn en fzla 350 fln vereblrm fakt o fiyatada yurt yok. beyazıt kampüsüne yakın bildiğiniz apartlar falan var mı?
eğer yurt yada apart hakkında bilginiz varsa lütfen paylaşın. şimdiden herkese teşekkür ediyorum..

yurt konusunda sıkıntı çekiyorum yardım edicek biri de bulamıyrm ya
yarın okula kayıt yaptrmya gidicem ne yapacağımı şaşırdım yurt konusunda (

yurt konusunda sıkıntı çekiyorum yardım edicek biri de bulamıyrm ya
yarın okula kayıt yaptrmya gidicem ne yapacağımı şaşırdım yurt konusunda (

hangi ilde okuyacaksın ? bu arada üni. kazandığın için tebrik ederim. hakkında hayırlısı olur inşaAllah

ilk aklıma gelen topkapıda ki kız öğrenci yurdu geldi.

Özel Ulubat Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu

teşekkür ederim canımda ben bugn bütün özel yurtları aradım fakt çok pahalı geldi. sabah akşm yemeği yok ve fiyatları çok uçuk. ailemin maddi durumu bu sene bu kadar pahalı bi yurdu kaldıramaz. en ucuz laleli yurdunu buldum 350 tl 6 kişilk oda sabh kahvltsı var sadece. babamla konuştum ne yapıcaz mecbur en son çare artık ona yazılıcam. fakt bn özel yurda gidersem ailem baya sıkışıcak. ayrca bn biçok yere bursa başvurusu yapmak istyrm. eğer özel yurtta kalırsam bna nasl burs çıkar ki :/ vallahi ne yapacağımı şaşırdım (

ben şişli - osmanbeyde özel bilgi kız öğrenci yurdunda kalmıştım. indirim falan yapıyolar bütçene göre.

şöyle diyim canım . ya 2 otobüs 1 tramway veya 1 metro 1 füniküler 1 tramwayla gayet yakın bana göre çok uzak değil..

sna göre çok uzak değil fkt bna göre baya bi uzak canım. çünkü ben 2. öğretimim :/

2. öğretimsen daha rahat gidip gelirsin . en olmadı bizde kalırsın zaten 3. alıcaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…