İstanbul üniversitesi AÖF hakkında bilgi?????

GOLDFLAY

ders,ders,ders..... :(
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2012
2.334
95
108
36
Muğla
İstanbul üniversitesinin açıköğretim bölümünde hangi bölümler var acaba??? Kredili sistemmi yoksa yıllık sistemmi kullanıyorlar?? Zor mu???? bide kitap vermiyorlarmş duyduğuma göre ... zor olmuyor mu kitapsız??? Piyasadan anadolu ünv. açıköğretm programları için hazırlanmış yardımcı ders kitaplarından alsak uymaz mı???

merhaba canım bende istanbul üniversitesi aöf seçmeyi düşünüyorum.şu an coğrafya ve felsefe bölümü öğrenci alıyor.başka bölümlerde varmış ama öğrenci alıp almayacağı henüz belli değil.eğer tarih bölümü öğrenci alırsa seçeceğim almazsada coğrafya düşünüyorum.bu bölümü okuyan arkadaşlar bilgisayardan ders çalışmanın zor olduğunu söylüyorlar.yorucu oluyormuş.1. vize ve final sınavları oluyor.ikinici dönemde aynı şekilde.vizelere evde giriyorsun ama finaller için istanbula gitmen gerekiyor.finaller ocak ve haziran aylarında oluyor.

cvp yazdğn için teşekkürederm cnm. ben şu an anadolu ünv. açıköğretm iktsat okuyorum seneye bitiyo inşallah... seneye de lys-lgs ye girip örgün çıkmazsa istanbul ünv. düşünüyorum. peki lys-lgs puanı ile mi alıyo.. puanları nasıl yüksek mi kaçla alıyo cnm?

bende şu an anadolu üniversitesi aöf okuyorum.2. sınıfa geçtim.artık iki üniversite okuma hakkı olduğu için bu sene seçeceğim.ikisini bir arada yürüteceğim bakalım.geçen sene ygs puanı ile aldı.taban 140 tı.ama en düşük 160 la kapatmış.yani okuyanlardan böyle duydum:44: formasyon kaldırıldığı için puanların çok yükseleceğini sanmıyorum açıkçası.

evet doğru fazla yükselmez... ya şu formasyon niye kalktı ki.....??? DErsanelerde öğretmenlk yapablirz demi? Ama dersanelerde kalkacak diyolar...:26:

evet doğru fazla yükselmez... ya şu formasyon niye kalktı ki.....??? DErsanelerde öğretmenlk yapablirz demi? Ama dersanelerde kalkacak diyolar...:26:

ya bunlar önümüzü kapamaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar.onlar öğretmen yapmazsa bende öğretim görevlisi olurumonada engel olamazlar ya.

ya bunlar önümüzü kapamaya çalışıyorlar ama başaramayacaklar.onlar öğretmen yapmazsa bende öğretim görevlisi olurumonada engel olamazlar ya.

cnm yüksek lisans mı düşünüyorsun... anadolu açıköğretmden ne okuyorsun cnm?

kpss için büro yönetimi okuyorum.lisans okumayıda alese girmek için düşünüyorum.hedefim 3 diploma

Büro yönetimi kpss de geçerli bir bölüm cnm... bende 2 yıllık moda mezunuyum. şimdi aöf iktsat 4. snıfa geçtim. bende aynı sen gibi 3 diploma istyorum örgün olmazsa istanbul ünv. düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…