• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İSTANBUL ÜNİ ikinci öğretim okuynlar ya da okumayı düşünenlr bi bakar mısınız?

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
istanbun üni de ikinci öğretim iktisat yazmayı düşünüyorum ancak bu bölüm aksam eğitimi oldugu ıcın bı bayan olarak zorlanır mıyım aklıma sunu soktular erkek sayısı daha fazla rahatsız olursuz zorlanırsın kız cok cok az böyle bir şey gerçekten var mı zorlanabilir miyim ki?

istanbun üni de ikinci öğretim iktisat yazmayı düşünüyorum ancak bu bölüm aksam eğitimi oldugu ıcın bı bayan olarak zorlanır mıyım aklıma sunu soktular erkek sayısı daha fazla rahatsız olursuz zorlanırsın kız cok cok az böyle bir şey gerçekten var mı zorlanabilir miyim ki?

istanbul koşullarında ikinci öğretimi hiç bilmem ama erkek çok kız az olur diyenler kısmen doğru söylemişler. şahsen ben sakaryada okuyorum birinci öğretimim ama mühendislik okuduğum için sınıftaki kız sayısı az. bizim bölümün ikinci öğretiminde biraz daha az tabi. ama ben şimdiki aklım olsa ikinci öğretimde yazsaydım keşke diyorum şahsen. yani gerçi benim için kız az olsun kısmı da önemli tabi. hep kazık yediğim içinde çekememezlik olduğu için ama tabi dedim gibi istanbulda okula yakın bi yerde kalıcaksan düşünebilirsin derim ben.

yol yada okula yakınlık uzaklık sorunum yok ama tam bılemem aama mesela 35 erkek 5 kız gıbı ucuk rakamlarla bi orantısızlık olması gıbı bı durum var mı bu korkutuyo benı acıkcası

yol yada okula yakınlık uzaklık sorunum yok ama tam bılemem aama mesela 35 erkek 5 kız gıbı ucuk rakamlarla bi orantısızlık olması gıbı bı durum var mı bu korkutuyo benı acıkcası

valla bizim bölümün ikinci öğretiminde 20 kız falan var 60 65 erkek var işte ama iktisatta nasıldır bilemicem tabi okuyanın yardımı lazımm

İstanbul üniversitesi 2.öğretim işletme ve 2.öğretim hukuktan arkadaşlarım var hiç rahatsız değiller. İşletme sınıflarının kalabalıklığından emin değilim ama hukuğu çok kalabalık istanbulun ve kafalarına göre istedikleri zaman 1.öğretim derslerini istedikleri zaman 2.öğretim derslerini takip ediyorlar. Emin olmamakla birlikte iktisatında hangi saatte gireceğini umursamayacakları kadar -ve her türlü sınıfta yeterince kız bulunacak kadar :9: - kalabalık olduğunu düşünüyorum çünkü kayıt zamanı işletmeden dediğim arkadaşımla birlikte gitmiştim iktisat fakültesine tıklım tıklımdı.

toplu tasımayla felan kolayca ulaşılabiliyor aslında önemli olan eğitim almaya gidiyor olman ama bi yerde insana arkadaş ya da çevre de gerekiyor o kadar erkeğin arasında azınlıkta kalmak kötü olur diye düşünmüştüm sonucta bazen rahatsız edıcı olabılıyorlar

Yalnız aksine anfi sistemi olmayan ufak sınıflarda daha kolay sosyalleşirsin, öbür türlü sadece derslere girip çıkıyor olmaktan yakınıyor insanlar.

Yalnız aksine anfi sistemi olmayan ufak sınıflarda daha kolay sosyalleşirsin, öbür türlü sadece derslere girip çıkıyor olmaktan yakınıyor insanlar.

ya kusura bakma ama pek bi bilgim yok benim istanbul üniversitesinde de böyle mi yoksa bölüme göre değişiyor mu yoksa genel olarak mı söylenmiş bir şey?

ya kusura bakma ama pek bi bilgim yok benim istanbul üniversitesinde de böyle mi yoksa bölüme göre değişiyor mu yoksa genel olarak mı söylenmiş bir şey?

Yok canım genel olarak söyledim kalabalık bölümler için, kalabalık ortamda herkesle içiçe olamıyorsun doğal olarak, o yüzden lisedeki kadar yakın arkadaşlıklar beklemek hayalci oluyor, düşünüyorum üniversite hayatından tanıyıp sevdiğim insanları genelde ya liseden arkadaşlarım ya öğrenci birliklerinden ya arkadaşlarımın arkadaşları vs.

Onun dışında İstanbul üniversitesi güzel bir üniversitedir, bir kere bayağı renklidir, seveceğini düşünüyorum ben. -Tabi bu söylediklerim Beyazıt için geçerli, Avcılar ya da Cerrahpaşa hakkında bir bilgim yok.

fazlasıyla geç bir cevap vereceğim ama ben örgün iktisattayım istanbul üniversitesinde ve ikinci öğretim iktisatta bir dünya kız arkadaşım vardı.ayrıca hukuk fakültesinin de ikinci öğretimi olduğundan okul oldukça kalabalık oluyor. çok geç saatteki dersleri zaten erkene çekiyorlar biraz daha. ayrıca devam zorunluluğu olmadığı için çok geçe kalırsan çeker gidersin yani sıkıntı olmaz. Beyazıt belli bir saatten sonra bayağı ıssız oluyor ama o kadar geçe kalacağını düşünmüyorum. için rahat olsun derim yazdıysan da yerleştiysen de, ya da başka yerleşen varsa oraya :)

Back