Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul tüyap yakını Bakıcı

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

Beneren

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2015
11
1
6
41
Merhaba herkese. 1 yasinda oğluma sabah 8 den öğlen 12-1 e kadar bakacak, tüyap fuar merkezi yakınında oturan bakıcı arıyorum. haftada 4 gün toplam 17 saat çalışacak. ücret 500 tl civarı konuşulur. ileride saatler artarsa ücret de artacak. ev işi istemiyorum çocuğun oyuncaklarini yedigini ictigini toplama vs olabilir. telefon tv internet bağımlısı olmayan, çocukla oynayıp iyi zaman geçirecek, oynayacak, ilgilenip aglatmayacak, sorumluluk sahibi birini arıyorum. yakında yürüyecek bu yüzden enerjisi yüksek bir bakıcı olsun istiyorum. devamlı birini istiyorum. Sürekli bakıcı değiştirmek değil yillarca baktirma taraftariyim. dürüst biri olsun özü sözü bir ve vicdanli olsun ki gözüm arkada kalmasın. yaz tatilinde evdeyim, 2 ay tatil olacak. Yakın oturan ve devamlılığı olacak yarı zamanlı iş arayanlarla görüşmek isterim. Selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…