Tüp Bebek Merkezleri istanbul tupbebek merkezinde Op.Dr. Suzan GENÇSOY a giden var mi?

gulguzeli89

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
252
6
Ya arkadaslar Op.Dr. Suzan GENÇSOY a gideniniz var mi aranizdaa istanbul tup bebekte denemeniz oldumu? Ben aslinda orada Dr.Aret Kamar da denemk istiyodum sansimizi ama esim erkek doktor istemiyo bende bayan doktoru secmek zorundayim malesef onun icin nasil oldugunuda bilmiyorum int.arastirdim ama onunla ilgili hic bir yaziya rastlamadim yani gidenlerden bir yorum bulamadim.onun icin merak ediyorum kendimi biraz tecrubeli insanlara emanet etmem lazim..:KK17:

merhaba,
Ben Aret Kamar'ın hastasıydım şimdi bir bebek sahibiyim. 9 ay boyunca cok gittim İstanbul tüp bebek merkezine yani.
Genel olarak merkez ve calısanları cok iyi özellikle laboratuarları.Suzan Hanım^la da sohbet etme imkanı bulmustum.Son derece bilgili ve işine hakim ayrıca hastaları da ondan memnundu.

Ya arkadaslar Op.Dr. Suzan GENÇSOY a gideniniz var mi aranizdaa istanbul tup bebekte denemeniz oldumu? Ben aslinda orada Dr.Aret Kamar da denemk istiyodum sansimizi ama esim erkek doktor istemiyo bende bayan doktoru secmek zorundayim malesef onun icin nasil oldugunuda bilmiyorum int.arastirdim ama onunla ilgili hic bir yaziya rastlamadim yani gidenlerden bir yorum bulamadim.onun icin merak ediyorum kendimi biraz tecrubeli insanlara emanet etmem lazim..:KK17:

canım aret kamarın odasında herzaman 2 doktor var zaten biri bayan biri erkek bana genelde hep bayan rastlıyodu muayenelerde doktorun odasına azıcık kafanı uzatırsan görürsün.... kararlarıda aret kamar veriyodu olsun sonuçta laboratuvar aynı önemli olan o zaten iyi döllenmesi inş. tutar canım

canım aret kamarın odasında herzaman 2 doktor var zaten biri bayan biri erkek bana genelde hep bayan rastlıyodu muayenelerde doktorun odasına azıcık kafanı uzatırsan görürsün.... kararlarıda aret kamar veriyodu olsun sonuçta laboratuvar aynı önemli olan o zaten iyi döllenmesi inş. tutar canım
canım benimde aşılama yaptırdıgım doktor istanbul tüp bebekle çalışıyorum üçünçü aşılamayı yapmayalım direk tüp yapalım dedi merkezden memnunsun anlaşılan maliyeti nedir ilaçlar hariç bebegine ve kendine dikkat et maşaalah.............. rabbim korusun ikinizi

canım benimde aşılama yaptırdıgım doktor istanbul tüp bebekle çalışıyorum üçünçü aşılamayı yapmayalım direk tüp yapalım dedi merkezden memnunsun anlaşılan maliyeti nedir ilaçlar hariç bebegine ve kendine dikkat et maşaalah.............. rabbim korusun ikinizi

toplamda 7-8 bin civarı merkez ücreti 4.000 geri kalanı eczane tahlil falan

tskler arkadaslar yorumalriniz icin..bilmiyorum kendimi emin hissetmek istiyorum gittigim doktorda hemde ilgili olmasi onemli benim icin..birde Istanbula ilk defa gidicem ve ilk tedavim olcak hem korkuyorum hem endiseliyim hayal kirikligina ugramak istemiyorum kafamda cok soru isareti var huzursuzum kisacaa 3 haftamiz istanbulda gececek onun icin iyi bir doktor ve hastane olsun istiyorum herkes gibi..Almanyadan geliyorum ben Istanbul a...

Istanbul tüp bebek merkezine başvurmayı planlıyorum. Başarı oranı hakkında bilgisi olan veya olumlu olumsuz fikri olan varsa lütfennn cevap versin......

Arkadaşlar bende mart 2012 de istanbul Tüp bebek merkezinde Aret beyde tüp bebek yaptırdım ve çok şükür tuttu . 32. haftadayım. Ben merkezden çok memnun kaldım. Herkese tavsiye derim .Çok Güzel ilgileniyorlar.

Istanbul tüp bebek merkezine başvurmayı planlıyorum. Başarı oranı hakkında bilgisi olan veya olumlu olumsuz fikri olan varsa lütfennn cevap versin......

Ben orada tedavi gördüm canım. Sanırım burdaki herkeste orada tedavi görmüş. Aret Kamar benim de doktorumdu.İlk denemede hamile kaldım ve hamilelik takibimi de aret bey yaptı. Sanırım bi fikrin olusmustur merkezle ilgili az cok burdaki yorumlardan.

bende orada yaptrıdım canım.. çok da memnunum sormak istediğin bişey varsa özelden sorabilirsin bana..

bende 2010 yılının son ayında suzan hanım da yaptırdım tedaviyi..ama olmadı benim sizin sorun neydi......

bende 2010 yılının son ayında suzan hanım da yaptırdım tedaviyi..ama olmadı benim sizin sorun neydi......

Pco luyum arkadasım.bende gıtmeden önce arastırıyordum gıttım gayet ıyı bır. Hastane Dr. Suzan hanımla başladım ılk tüp bebek olmadı ve ıkıncıyı denedık bu 1.ayda suan hamıleyım ınsallah hayırlı sağlıklı kucagımada alırım. Rabbımden en büyük temennım olmayanlara senelerdır cocuk hasretı çekenlere nasıp etsın Insallah!

ben suzan hanimin hastasiyim ilk denemem tuttu ama almak zorunda kaldilar ara verdik şimdi ikinciyide denemek istiyoruz ikinciyi deneyenler varsa bilgi verebolirlermi

X