Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şu an Aret hoca araştırmasındayım . İlk denemeleri miydi acaba ?merhaba öneride bulunayım ben gitmedim devlette yaptırıyorum ama arkadaşlarım gitti hepsinin de çocuğu var.
istanbul tüp bebek merkezi -Aret Kamar
bütünsel tüp bebek merkezi - Cem çelik
-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi
Merhaba devlette nerede ve nasıl yaptırıyorsunuz acabamerhaba öneride bulunayım ben gitmedim devlette yaptırıyorum ama arkadaşlarım gitti hepsinin de çocuğu var.
-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi
Sizin hangi devlette başladı tedaviniz tüp bebek öncesi bende şuan devlette takipdetim histereskopi yapacaklar süreçler hep böyle mi ilerliyor hsg cekilmedim henüzmerhaba öneride bulunayım ben gitmedim devlette yaptırıyorum ama arkadaşlarım gitti hepsinin de çocuğu var.
-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi
Bende devlet hastanesi Zeynep kamilde başladım histereskopi olcam şuanMarmara araştırma hakkinda hep olumsuz duyuyorum Zeynep Kamil ve Lütfü Kırdar olumlu duyuyorum
Devlette 15 bin TL alıyorlar tedavi için tüp bebek için özellerde maddii güçlükden gidemedim bende ama prof doktor Zeynep Kamil de bende ordayimMerhaba devlette nerede ve nasıl yaptırıyorsunuz acaba
Ben kartal eğitim araştırmada başladım işlemlerime doktorum da Ali hoca iki doktor var ikisini de öneririm.Ben memnunum güzel şuan hazırlık aşamasındayım havuz yapılacak bana.Sizin hangi devlette başladı tedaviniz tüp bebek öncesi bende şuan devlette takipdetim histereskopi yapacaklar süreçler hep böyle mi ilerliyor hsg cekilmedim henüz
Aret hocaya çok giden tanıyorum etrafımda kimisi 2.de oldu kimi 4. de yaşları ileri benimkilerin amaBende şu an Aret hoca araştırmasındayım . İlk denemeleri miydi acaba ?