• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul Tüp bebek doktor ve merkez önerisi lütfen

tbktbk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2024
15
1
1
27
merhaba 2025 Ocak ayı için İstanbul’da memnun kaldığınız doktor ve tüp bebek merkezlerini yazabilir misiniz hepsini tek tek bakıp araştıracağım

merhaba öneride bulunayım ben gitmedim devlette yaptırıyorum ama arkadaşlarım gitti hepsinin de çocuğu var.
istanbul tüp bebek merkezi -Aret Kamar
bütünsel tüp bebek merkezi - Cem çelik
-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi

Marmara araştırma hakkinda hep olumsuz duyuyorum Zeynep Kamil ve Lütfü Kırdar olumlu duyuyorum

merhaba öneride bulunayım ben gitmedim devlette yaptırıyorum ama arkadaşlarım gitti hepsinin de çocuğu var.
-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi
Bende şu an Aret hoca araştırmasındayım . İlk denemeleri miydi acaba ?

merhabalar bende serdar koçta tedavi görüyorum transfer günümü bekliyorum giden var mı aranızda

Merhaba Aret Kamar'da tedavi gördüm. Kendisi ile ilk denemede ikizlerim oldu. Şuan 2 aylık oldular.

Bülent Tıraş'ta tedavi görüyorum. Oldukça memnunum. Para kazanmak yerine embriyo sağlığını seçtiklerini kendim tecrübe ettim.

Ilk evladim bahcevi altunizadade Cem Celikte oldu 🙏ve cok memnundum cok isinde iyi biri. suan Bruksel Tup Bebek merkezine gecmis.
Suan dondurulmus embriyo transferim var oda bahcecide ve Mehmet Resit asogluna gidiyorum
Allah hepinize nasip etsin

-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi
Merhaba devlette nerede ve nasıl yaptırıyorsunuz acaba

Kızlar ben devlette Zeynep Kamil de tüp bebek raporunu çıkarttım. Sonra bana tüp bebeklik bişey yok aşılamaya git dediler bütün işlemler testler aynı olmasına rağmen sil baştan yapmaya kalktılar testleri, tekrar heyet tahlil mme usg vs bıraktım. Altunizade Bahçeci ye geçtim direk 83 bin tl diye başladığımız ilaçsız neredeyse (ekstra bi operasyon olmadım bu arada) 150 ye geldik ilaçla 200 olmuştur. Ama güven veriyor kurum bişey diyemem o anlamda.Zaten gidince kalabalığı görürsünüz.
Genel olarak olumsuz Bişey olmadı sorularıma cevap alıyorum ama o kadar hocayı muayene de en fazla 2 dk görürsünüz bu süre bireysel doktor kliniklerinde daha uzun olabilir. Ama sadece işlemim iyi olsun dediğiniz için takmıyorsunuz pek.

-Sabri cavkaytar
Koç üniversitesi
Yeditepe üniversitesi
Sizin hangi devlette başladı tedaviniz tüp bebek öncesi bende şuan devlette takipdetim histereskopi yapacaklar süreçler hep böyle mi ilerliyor hsg cekilmedim henüz

Sizin hangi devlette başladı tedaviniz tüp bebek öncesi bende şuan devlette takipdetim histereskopi yapacaklar süreçler hep böyle mi ilerliyor hsg cekilmedim henüz
Ben kartal eğitim araştırmada başladım işlemlerime doktorum da Ali hoca iki doktor var ikisini de öneririm.Ben memnunum güzel şuan hazırlık aşamasındayım havuz yapılacak bana.

Back