İSTANBUL TCDD Fenerbahçe Tesisleri YARDIM!

ggzzdd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
2
0
33
Arkadaşlar merhaba,

29 Eylülde 350 kişilik bir yemekli düğün organizasyonu gerçekleştirmek istiyoruz. Anadolu yakasında tüm yerleri gezdim neredeyse. Ve bu haftasonu artık karar vermem gerekiyor. Fenerbahçe Kalamıştaki TCDD tesislerine gittik deniz kenarı olması sebebiyle hem çok begendim hem de kafamda soru işaretleri oluştu. Önceden düğün yapan ya da orada düğüne katılan var mı aranızda ? İnternette pek yorum da bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinicem :KK200:

Arkadaşlar merhaba,

29 Eylülde 350 kişilik bir yemekli düğün organizasyonu gerçekleştirmek istiyoruz. Anadolu yakasında tüm yerleri gezdim neredeyse. Ve bu haftasonu artık karar vermem gerekiyor. Fenerbahçe Kalamıştaki TCDD tesislerine gittik deniz kenarı olması sebebiyle hem çok begendim hem de kafamda soru işaretleri oluştu. Önceden düğün yapan ya da orada düğüne katılan var mı aranızda ? İnternette pek yorum da bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinicem :KK200:
Kimse yok mu yardimci olabilecek
Mer
Arkadaşlar merhaba,

Merhaba, ben arkadaşımın nişanı için gitmiştim fakat atmosferini ve yemeklerini beğenemedim, mekan önerisi isterseniz ben kendi düğünümü 2 sene önce Aşk adında bir teknede yapmıştım. Çok memnun kalmıştım, her şeyimle ilgilenmişlerdi. Sorduğunuz yere 1 kere gittim, bana pek hitap etmedi. Tabii sizin yine gidip görmenizde fayda var. İyi günler

X