• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul, Şişli ve civarı güvenilir lazer merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi burn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burn

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
80
6
296
İstanbul
Arkadaşlar, uzun süredir lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum. Cihazlar hakkında farklı yorumlar var ve merkezler ile ilgili. Hatta sahte lazer cihazı kullanan çok yer varmış. İşini ciddiyetle ve güvenilir bir şekilde yapan, denenmiş ve olumlu sonuç alınmış bir lazer merkezine çok ihtiyacım var. Direk isim vererek yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben alexandirate lazer cihazı kullanan Okmeydanı Sır polikliniğine gidiyorum. Diode cihazımız da var demişlerdi ama ben hiç görmedim açıkçası. Tüm vücut gidiyorum 8 seans almıştım 2015 mayısta başladım yaklaşık 3 ayda 1 gittim sanırım 6.seansımı yaptırdım en son. Kol altım bitti, genitalde altta sarı tüyler kaldı üstler %95 bitti, bacaklar alt taraf %80 üstler %70 diyim çünkü ince tüyler zor oluyor. Koldan çok memnun değilim ama yazın seans atladığım oldu kolda. Yazın biraz bronzlaşınca bile yapmıyorlar.
Genel olarak memnunum yani. Okmeydanı hastanesi karşısında. Gidip fiyat almak için görüştüğümde kol altıma deneme atışı yapmışlardı.

Back