• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İstanbul- Şirinevlerde Kaliteli ve Güvenilir kuaför arıyorum.. Bakımsızlıktan ölücem

evanescence10

Bil-Def-Gök :)
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
423
392
103
Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum ve engin bilgilenizden yararlanmaktayım :12:
Sizden yani Şirinevler civarında oturan arkadaşlardan yardım isteyeceğim..
Gittiğiniz güler yüzlü,güvenli,kaliteli,işinin ehli bi kuaför var mı ?
Bi kaç defa Mahmutbey caddesi üzerinde SHEKER KUAFÖRe gittim saçımı berbat yaptı..:5: ve ayrıca çalışanları da dahil her gittiğimde asık suratlılar...
Yardımlarınızı bekliyoree :16:

ben de şirinevlerdeyim buraları yeni tanıyorum bana feray kuaförü tavsiye ettiler fetih caddesinde simit sarayının üstü turkcelin karşısı ikinci kat

bence sirinevlerden tek minibüsle yaylaya git orda bir çok kuaför var benim terciğim nexsus olurdu hafta içi gitmeni tavsiye ederim

Şirinevleri daha iyi deneyimledim malesef bu civarda iyi kuaför yok hatta başıma neler geldi:/bence de yaylaya gidin bahçelievlerde bakırköyde bir sürü güzel kuaför var

Arkadaşlar merhaba,
Siteye yeni üye oldum ve engin bilgilenizden yararlanmaktayım :12:
Sizden yani Şirinevler civarında oturan arkadaşlardan yardım isteyeceğim..
Gittiğiniz güler yüzlü,güvenli,kaliteli,işinin ehli bi kuaför var mı ?
Bi kaç defa Mahmutbey caddesi üzerinde SHEKER KUAFÖRe gittim saçımı berbat yaptı..:5: ve ayrıca çalışanları da dahil her gittiğimde asık suratlılar...
Yardımlarınızı bekliyoree :16:
merhaba;
sana nasıl ulasacağımı bulamadım. özel mesaj atamıyorum malasef:) tel no: 05364915115. mailim: .....................'a mail aatabilirsin. İyi günler..

Back